23:29   TRAFIKTEKI YUMRUKLU SALDıRı: ŞÜPHELI OLAY TARIHINDE TUTUKLANDı   23:26   TRAFIKTE TARTıŞTıĞı SÜRÜCÜYE YUMRUK ATTı, O ANLAR KAMERADA   23:25   BINA YıKıMı SıRASıNDA BITIŞIK BINA ZARAR GÖRDÜ, FACIA UCUZ ATLATıLDı   23:23   TARSUS’TA KENT MEYDANı PROJESI AÇıLıŞ IÇIN GÜN SAYıYOR   23:22   MTSO 140. YıLıNı KUTLADı   23:21   KKTC’NIN 5’INCI CUMHURBAŞKANı ERSIN TATAR: "TÜRKIYE’NIN DESTEĞIYLE BUGÜNLERE ULAŞMANıN MUTLULUĞUNU YAŞıYORUZ"   23:20   TARSUS’TA HALK SAĞLıĞıNı TEHDIT EDEN ON BINLERCE ÜRÜN TOPLATıLDı   23:19   TARIHI ESER PEŞINDEKI DEFINECILER JANDARMAYA TAKıLDı   23:18   MERSIN’DE YıLBAŞı PAZARı ıŞıL ıŞıL COŞKUYLA KAPıLARıNı AÇTı   23:16   BAŞKAN SEÇER: "BÖLGEMIZDEKI HER OLUMLU YA DA OLUMSUZ GELIŞME ÜLKEMIZI ETKILIYOR"  
 
   
 
 

Çin’den gelen öğrenci hastanede gözlem altına alındı


Mersin’de Çin’den gelen öğrenci, boğaz ağrısı ve yüksek ateş şikayetiyle hastaneye başvurunca gözlem altına alındı.

 

Tarih : 10 Şubat 2020 Pazartesi 14:59

 Edinilen bilgiye göre, Çin'de öğrenim gören 22 yaşındaki E.K., dün boğaz ağrısı ve yüksek ateş şikayetiyle Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne başvurdu. Öğrencinin, 30 Ocak tarihinde Çin'den döndüğünü söylemesi üzerine, hastane yönetimi tedbir amaçlı gözlem altına aldı. Özel bir odada müşahede altına alınan öğrenci için 'viral enfeksiyon' tanısı konulurken, alınan numuneler tetkik için Sağlık Bakanlığı Referans Laboratuvarına gönderildi. (İha)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA