Yürek dağlayan aile dramı!


Mersinin Tarsus ilçesinde üç çocuk annesi adeta yaşam mücadelesi veriyor. Tarsus’un Eskiomerli mahallesi 1354 sokakta sözde ikamet eden 5 kişilik aile yağmurda suyun altında, soğukta ise adeta donma ile karşı karşıya mücadele veriyorlar. Üç çocuğu ve işsiz eşi ile hayata tutunmaya çalışan Sibel Bereket, “Nereye müracaat ettiysem kimse ilgilenmiyor dedi.

 

Tarih : 12 Aralık 2019 Perşembe 14:01

Çatısı çöken bir evde pencerelerini naylon ile kapatmaya çalışan beş kişilik aile adeta hayata tutunmak için gayret veriyor. Bir süre önce belediye çöken ve akan evlerinin tadilatı için müracaat eden aileye "malzemelerinizi alırsanız yaparız" denilmesine üzülen aile, ben bunları alabilsem neden belediyeden yardım isteyim dedi.

MAHALLEDEN SİTEM YAĞIYOR

Mahallede komşuluk yapanlar ise duyarsızlık karşında adeta sitem ediyorlar. Mahalle halkı, “Başkalarının doğum günlerinde gülücük saçanlar fakir fukaranın yaşadığı sıkıntıyı görmezden geliyorlar. Burada yaşayan ailenin üç evladı var bunlar bu ülkenin geleceği çocuklar. Bu çocuklara duyarsız olanların ya Allah korkusu yok ya da söylemleri ile yaşantıları bir değil” dediler.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA