17:44   TOROSLAR’DA HEDEF YEŞİL DOKUYU KORUMAK   12:59   YENIŞEHIR’DEN SÜPER HAMLE   10:25   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN KURS MERKEZİ İLE ÖNCE LİSEYİ ARDINDAN ÜNİVERSİTEYİ KAZANDI   10:23   MERSIN BÜYÜKŞEHIR DESTEKLEDI LISELI GENÇLER ICAT ETTI   10:19   MERSIN SINEMA OFISI, MERSIN’I DÜNYAYA TANıTACAK   17:52   TOROSLAR’DA KIRMIZI ALTIN SAFRAN TOPRAKLA BULUŞTU   17:51   GÜLCAN KIŞ: “HAZİNE HER 100 LİRALIK İÇ BORÇ İÇİN 103 LİRA FAİZ ÖDEYECEK”   17:50   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN ÜRETİCİYE AKDENİZ MEYVE SİNEĞİYLE MÜCADELEDE GÜÇLÜ DESTEK   17:49   MERSİN BÜYÜKŞEHİR EVDE SAĞLIK VE BAKIM HİZMETLERİYLE VATANDAŞIN HAYATINA DOKUNUYOR   17:48   MERSİN BÜYÜKŞEHİR GENÇLERİ YAZILIM SEKTÖRÜNE HAZIRLIYOR  
 
   
 
 

ALTAYLILAR MAHALLESİ’NDE 4 YILDIR ATIL DURUMDA OLAN SEMT PAZARI HİZMETE AÇILDI


 

Tarih : 3 Temmuz 2026 Cuma 13:42

Tarsus Belediyesi, Altaylılar Mahallesi’nde dört yıldır kullanılmayan pazar yerini düzenleyerek vatandaşların hizmetine sundu. Mahallede çarşamba günleri kurulan sosyete pazarına ek olarak, salı günleri kurulmaya başlayan pazarla bölge sakinlerinin meyve-sebze ihtiyacı da yerinde karşılanmaya başladı.

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, hizmete açılan semt pazarını ziyaret ederek esnaf ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Pazar yerinin ilk günden ilgi görmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ali Boltaç, programın devamında Altaylılar Mahalle Muhtarı Yeliz Bozkurt’u ziyaret ederek bölgeye dair talep ve ihtiyaçları dinledi.

Nüfus yoğunluğu yüksek, memur kesiminin ağırlıklı olarak yaşadığı Altaylılar Mahallesi’nde uzun süredir beklenen semt pazarı, vatandaşların mahalle dışına çıkmadan alışveriş yapabilmesine imkân sağladı.

BAŞKAN ALİ BOLTAÇ: "VATANDAŞLARIMIZIN TALEBİNİ ÇÖZÜME KAVUŞTURDUK"

Pazar yerinin hizmete kazandırılması sürecinde Pazarcılar Derneği Başkanı Mehmet Oktay, birim müdürleri ve pazarcı esnafıyla yürütülen istişarelere değinen Başkan Ali Boltaç, benzer bir düzenlemenin Şehitler Tepesi'ndeki pazar yeri için de hayata geçirildiğini belirtti.

Başkan Ali Boltaç, “Göreve geldiğimizde vatandaşlarımızın ilk taleplerinden biri sosyete pazarıydı. Bu talebi yerine getirdik. Ardından bölgede meyve ve sebze pazarına ihtiyaç olduğunu gördük. Bugün buradaki yoğun ilgiyi görmek doğru bir adım attığımızı gösteriyor. Bizim önceliğimiz vatandaşımızın ihtiyacını tespit etmek ve çözüme kavuşturmaktır. Altaylılar Mahallemize hayırlı olsun.” dedi.

Semt pazarının yeniden hizmete girmesinden memnuniyet duyduklarını ifade eden vatandaşlar da alışverişlerini artık kendi mahallelerinde yapabilmenin kolaylık sağladığını belirterek Tarsus Belediyesi’ne teşekkür etti. (Haber Merkezi)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA