26.06.2026 tarihinde 20 çift dünyaevine girdi


 

Tarih : 26 Haziran 2026 Cuma 20:40

Tarsus Belediyesi Nikah Salonu, "26.06.2026" tarihinde evlenmek isteyen çiftlerin yoğun katılımıyla hareketli bir güne tanıklık etti. Rakamların uyumuyla dikkat çeken bu tarihi seçen 18'i nikah salonunda, 2'si dış nikah olmak üzere toplam 20 çift, ömürlük birlikteliklerini Tarsus'ta resmileştirdi.

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç'ın talimatlarıyla, çiftlerin bu anlamlı günü en güzel şekilde geçirebilmeleri için nikah salonu önceden hazırlandı. Sabah saatlerinde başlayan törenler gün boyu aralıksız devam etti.

 

MUTLULUK TARSUS'TA PAYLAŞILDI

Nikah masasına oturan çiftler, akılda kalıcılığı nedeniyle bu günü özellikle tercih ettiklerini dile getirdi. Aileleri, yakınları ve davetlilerinin katıldığı törenlerde duygusal anlar yaşandı; çiftler en özel günlerini sevdikleriyle birlikte taçlandırdı.

Başkan Ali Boltaç ve Tarsus Belediyesi ailesi, evliliğe ilk adımını atan çiftlere sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir ömür diledi. (Haber Merkezi)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA