18:02   AKDENIZ ZABıTASı’NDAN PAZARLARDA ETIKET VE TARTı DENETIMI   18:00   BAŞKAN SEÇER’DEN 19 MAYıS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLIK VE SPOR BAYRAMı MESAJı   17:58   EMLAK VE ÇEVRE TEMIZLIK VERGISI ILK TAKSIT ÖDEMELERINDE SON GÜN 1 HAZIRAN   17:57   BAŞKAN ALI BOLTAÇ’TAN, 19 MAYıS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLIK VE SPOR BAYRAMı MESAJı   17:55   CHP’LI GÜLCAN KıŞ: “TÜRKIYE’NIN GENÇLIĞI GELECEĞINI BAŞKA ÜLKELERDE ARıYOR”   17:53   BAŞKAN TUNCER: “19 MAYıS, BAĞıMSıZLıK MEŞALESININ YAKıLDıĞı GÜNDÜR”   17:52   KOÇAK’TA 19 MAYıS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLIK VE SPOR BAYRAMı MESAJı   17:48   ‘ÜRÜN DESENI VE HASAT TAKVIMINI ETKIN YÖNETMELIYIZ’   01:18   TARSUS’TA FESTIVALIN ILK AKŞAMıNDA ÇOCUKLARıN SEVINCINE MELIS FIS DAMGA VURDU   01:16   “KÖYLÜNÜN AĞACıNı KESMEK, ÜRETICININ EKMEĞINI KESMEKTIR”  
 
   
 
 

Başkan Tuncer: “19 Mayıs, bağımsızlık meşalesinin yakıldığı gündür”


 

Tarih : 18 Mayıs 2026 Pazartesi 17:53

Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Tuncer, 19 Mayıs’ın Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin başlangıcı olduğunu vurgulayarak, gençlerin Cumhuriyet’in en büyük güvencesi olduğunu ifade etti.

 

“GENÇLER, CUMHURİYETİMİZİN TEMİNATIDIR”

Mesajında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğe verdiği öneme dikkat çeken Başkan Tuncer, “19 Mayıs 1919, milletimizin kaderini değiştiren tarihi bir dönüm noktasıdır. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak başlattığı kurtuluş mücadelesi, bugün bağımsız ve çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin temelini oluşturmuştur. Atatürk’ün en büyük emaneti olan gençlerimiz, ülkemizin aydınlık yarınlarının mimarıdır” dedi.

 

“SPORUN VE GENÇLİĞİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Mezitli Belediyesi olarak gençlerin eğitimine, kültürel gelişimine ve spor faaliyetlerine büyük önem verdiklerini belirten Tuncer, gençlerin her alanda desteklenmesi için çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti. Başkan Tuncer, “Gençlerimizin daha çağdaş, özgür ve umut dolu bir geleceğe ulaşabilmesi için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeye devam edeceğiz. Sporun birleştirici gücüyle, sağlıklı ve başarılı nesiller yetişmesi adına çalışmalarımız sürecek” ifadelerini kullandı.

 

“19 MAYIS RUHU SONSUZA KADAR YAŞAYACAK”

Başkan Ahmet Serkan Tuncer mesajının sonunda şu ifadelere yer verdi:

“Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bağımsızlık mücadelemizin tüm kahramanlarını saygı, minnet ve rahmetle anıyorum. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın milletimize ve özellikle gençlerimize umut, birlik ve dayanışma getirmesini diliyor, tüm halkımızın bayramını kutluyorum. Bu anlamlı günü hep birlikte coşkuyla yaşamak için düzenleyeceğimiz etkinliklere tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum. 19 Mayıs Salı günü gerçekleştireceğimiz Gençlik Yürüyüşü ve Demokrasi Meydanı’nda düzenlenecek Müzisyen Adam konserinde bayram sevincini birlikte yaşayacağız.” (Haber Merkezi)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA