00:12   BAŞKAN YıLDıZ, ESNAF ODALARıYLA BULUŞUYOR   00:10   BÜYÜKŞEHIR’IN SANATÇı KADROSUNDAN ‘5 GÜN 5 OYUN’ PROGRAMı   00:04   MESKİ, MEZITLI DEVLET HASTANESI ATıK SU ALTYAPıSı ÇALıŞMALARıNı SÜRDÜRÜYOR   17:20   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI BIREYLERIN SAĞLıKLı YAŞAMıNA DESTEK OLUYOR   17:18   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN MEZITLI’DE SıCAK ASFALT ATAĞı   17:17   BAYRAM SOFRASı EVLERE TAŞıNDı   19:15   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, DOWN SENDROMLU ÇOCUKLARı MSK ILE BULUŞTURDU   19:13   BÜYÜKŞEHIR EKIPLERI BAYRAM BOYUNCA MEZARLıKLARDA YURTTAŞLARı YALNıZ BıRAKMıYOR   19:11   MERKEZ MAHALLELERDE YOĞUN TEMIZLIK VE ILAÇLAMA ÇALıŞMASı   19:10   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN 13 ILÇEDE 60 BIN ÇOCUĞA BAYRAM HEDIYESI  
 
   
 
 

Başkan Yıldız, esnaf odalarıyla buluşuyor


 

Tarih : 24 Mart 2026 Salı 00:12

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, kent genelinde faaliyet gösteren esnaf ve sanatkârlar odalarına ziyaretler gerçekleştiriyor. Seçim sürecini tamamlayan oda başkanları ve yönetimlerine hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Yıldız, esnaf temsilcileriyle bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunuyor.

Yeni seçilen başkan ve yöneticilere başarı dileklerini ileten Yıldız, esnafın şehir ekonomisindeki rolüne dikkat çekti.

 

“ESNAF ŞEHRİN CAN DAMARIDIR”

Esnafın üretimden hizmete kadar geniş bir alanda kentin ekonomik yapısını ayakta tuttuğunu vurgulayan Başkan Yıldız, belediye olarak her zaman esnafın yanında olduklarını belirtti. Yıldız, “Esnafımız, kentin en önemli dinamiklerinden biridir. Onların emeği, alın teri ve üretkenliği şehir ekonomisinin temelini oluşturuyor. Esnafımızla dayanışma içinde çalışmayı sürdüreceğiz.” dedi.

Ziyaretlerde ahilik kültürünün önemine de değinen Yıldız, esnafın yalnızca ticari faaliyet yürütmediğini, aynı zamanda toplumsal dayanışmayı ve etik değerleri yaşattığını ifade etti. Bu kültürün korunmasının ve gelecek nesillere aktarılmasının önemini dile getirdi.

 

 

 

“ESNAF HEM SERMAYE HEM EMEK DEMEK”

Ekonomik koşulların en çok esnafı etkilediğine dikkat çeken Başkan Yıldız, “Bu ülkenin temel yapı taşı esnaflardır. Esnaf ayakta kaldığı sürece ekonominin de ayakta kalacağını biliyoruz. Esnafın farklı bir özelliği var; hem sermayeci hem de emekçi. Ancak mevcut ekonomik gidişat en çok esnafı zorluyor.” dedi.

Şehir içinde kalan bazı iş kollarının çevresel ve trafik sorunlarına neden olduğunu belirten Yıldız, bu alanların planlı şekilde taşınması gerektiğini ifade etti. Gürültü ve çevre kirliliğinin önüne geçmek amacıyla yeni çalışma alanlarının oluşturulması için çalışmalar yürüttüklerini belirten Yıldız, “Yalınayak bölgesinde çok geniş bir alanı imara açtık. İmar çalışmaları tamamlandı. Bu alan, esnafımıza da büyük oranda fayda sağlayacak.” diye konuştu.

 

ORTAK AKIL VE İŞ BİRLİĞİ MESAJI

Ortak akılla hareket etmenin kentin ekonomik gelişimi için önemli olduğuna değinen Başkan Yıldız, esnaf odalarıyla güçlü bir iletişim ve iş birliği içinde olmaya devam edeceklerini söyledi. (Haber Merkezi)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA