Tarsus’ta bayram coşkusu St. Paul Meydanı’nda bayram çarşısı ile yaşanacak


 

Tarih : 14 Mart 2026 Cumartesi 23:01

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Ramazan Bayramı öncesinde kentte bayram coşkusunu halkla birlikte yaşatmak amacıyla 16-17-18-19 Mart tarihlerinde, 14.00–22.00 saatleri arasında St. Paul Meydanı’nda Bayram Çarşısı kurulacağını duyurdu.

Bayram Çarşısı’nda çocuklar için ebru, çini ve bez çanta boyama atölyeleri, yüz boyama ve nostaljik atlı karınca gibi etkinlikler yer alacak; kukla, semazen, illüzyon ve bubble show gösterileriyle meydan renkli bir atmosfere kavuşacak. Ayrıca DJ performansı, Kent Orkestrası ve konserlerle ziyaretçiler keyifli vakit geçirebilecek ve üretici stantlarında yerel ürünleri görme fırsatı bulacak.

Başkan Boltaç, “Bayram öncesinde kurduğumuz Bayram Çarşısı ile hemşehrilerimiz, aileleriyle birlikte keyifli vakit geçirecek ve bayram coşkusunu şimdiden yaşayacak. St. Paul Meydanı’nda kurulacak bu renkli etkinlik alanında, kentimizin bayram hazırlıklarına ortak olalım ve birlikte keyifli anılar biriktirelim. Tüm hemşehrilerimizi 16-17-18-19 Mart tarihlerinde Bayram Çarşısı’nda buluşmaya davet ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!








 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA