01:08   MERSIN OSB’DE SÜRDÜRÜLEBILIRLIK VE YEŞIL DÖNÜŞÜM MASAYA YATıRıLDı   01:06   TARSUS’UN YENI BULUŞMA NOKTASı KLEOPATRA MEYDANı AÇıLDı   01:05   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, BIR BABANıN OMUZLARıNDAKI YÜKÜ HAFIFLETTI   01:02   MESKİ, ÇÖPLÜ VE YARAMıŞ MAHALLELERINDE IÇME SUYU SORUNUNA SON VERDI   00:33   2000 RAKıMDA YAŞAYAN YÖRÜKLERE GÜNEŞ PANELI DESTEĞI   00:29   CHP’LI GÜLCAN KıŞ: “TISAN’ıN KADERI DEĞIL, MERSIN’IN GELECEĞI YARGıLANıYOR”   00:27   TARSUS BELEDIYESI HAZIRAN AYı OLAĞAN MECLIS TOPLANTıSı GERÇEKLEŞTIRILDI   00:25   TOROSLAR’DA SPORLA DOLU BIR YAZ BAŞLıYOR   00:22   YENIŞEHIR ORTAK AKıLLA YÖNETILIYOR   00:21   MERSIN DEVLET OPERA VE BALESI’NDEN MASALSı BIR SEZON FINALI  
 
   
 
 

MEZİTLİ’DE YAŞANAN SELİN ARDINDAN YARALAR BİR BİR SARILIYOR


 

Tarih : 1 Şubat 2026 Pazar 19:24

Yoğun yağışların ardından Mezitli genelinde meydana gelen sel ve su baskınlarının izleri, Mezitli Belediyesi ekiplerinin hızlı ve koordineli çalışmalarıyla siliniyor. Olayın ilk anından itibaren sahaya inen Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, ilçe genelinde ekipleriyle temizlik, tahliye ve hasar tespit çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Selin etkili olduğu merkez ve kırsal mahallelerde tüm birimleriyle sahada olan Mezitli Belediyesi, yaşanan olumsuzlukların giderilmesi için adeta seferberlik ilan etti. Gece boyunca devam eden çalışmalar, gün içerisinde de hız kesmeden sürdürülürken; çamur, moloz ve atık temizliği başta olmak üzere birçok noktada müdahaleler gerçekleştirildi. Meydana gelen sel felaketinde Mezitli Deresi, Tece Deresi ve bir çok bölgede taşkın meydana geldi.

 

KRİZ MASASI OLUŞTURULDU, SÜREÇ ANBEAN TAKİP EDİLDİ

Mezitli Belediyesi bünyesinde oluşturulan kriz masasıyla birlikte sahadan gelen bilgiler anlık olarak değerlendirildi. Ekipler, yağışların etkisiyle sorun yaşanan mahallelere hızla yönlendirilirken, vatandaşlardan gelen ihbar ve talepler de kesintisiz şekilde karşılandı.

 

BAŞKAN SAHADA, ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, selin ilk anından itibaren ekip arkadaşlarıyla birlikte sahada yer aldı. İlçenin farklı noktalarında incelemelerde bulunan Başkan Tuncer, merkez ve kırsal mahallelerde yürütülen çalışmaları yerinde takip etti, vatandaşlarla bir araya gelerek geçmiş olsun dileklerini iletti. Temizlik çalışmalarından altyapı kontrollerine kadar tüm süreci yakından takip eden Başkan Tuncer’e, ilgili birim müdürleri ve teknik ekipler eşlik etti.

 

İLK ANDAN İTİBAREN TÜM EKİPLERİMİZİ SAHAYA YÖNLENDİRDİK

Mezitli Belediye Başkanı Serkan Tuncer açıklamalarda bulunarak, “Yoğun yağışların başladığı ilk andan itibaren tüm ekiplerimizi sahaya yönlendirdik. Önceliğimiz vatandaşlarımızın can güvenliği ve mağduriyetlerin en kısa sürede giderilmesi oldu. Ekiplerimizin gece gündüz demeden yürüttüğü çalışmalar sayesinde Mezitli’de yaralar hızla sarılıyor.” dedi. (Haber Merkezi)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA