Mersin’de iki ayrı ev yangını


 

Tarih : 10 Aralık 2025 Çarşamba 00:20

Mersin'in Yenişehir ve Erdemli ilçelerinde çıkan ev yangınları itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

İlk yangın, Erdemli ilçesinde bağlı Alata Mahallesi Kalfe Sokak yakınlarında bir apartmanın 4. katında çıktı. Alınan bilgiye göre, N.Ö. ‘ye ait evdeki dumanları fark eden apartman sakinleri, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Bunun üzerine bölgeye 2 itfaiye ile sağlık, polis ve doğalgaz ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle yangın söndürülürken maddi hasar oluştu.
İkinci yangın ise, merkez Yenişehir ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde 9 katlı apartmanın son katındaki dairede çıktı. Yangını fark edenlerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Alevlerin pencerelerden çıktığı yangına ekipler hızla müdahale etti. Ekiplerin müdahalesi ile yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.
Yangınlarla ilgili polis inceleme başlattı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!








 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA