18:58   ŞEHIR TIYATROLARı GENEL SANAT YÖNETMENLERINDEN BAŞKAN SEÇER’E ZIYARET   18:55   İL MILLÎ EĞITIM MÜDÜRÜ MUHAMMED ÖZDEMIRCI TARSUS’TA YAPıMı DEVAM EDEN OKULLARDA INCELEMELERDE BULUNDU   18:54   MERSIN ŞEHIR TIYATROSU’NDAN ’27 MART DÜNYA TIYATRO GÜNÜ BILDIRISI’   18:52   TOROSLAR’DA ASFALT BAKıM VE YENILEME ÇALıŞMALARı SÜRÜYOR   18:38   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN ILÇE GENELINDE YOL VE KALDıRıM ÇALıŞMALARı DEVAM EDIYOR   18:36   MERSIN’DE YÜZLERCE ÖĞRENCI SU SEFERBERLIĞI IÇIN BULUŞTU   18:34   AKDENIZ’DE BAHAR TEMIZLIĞI   18:31   CıRBıKLAR MAHALLESI’NDE GÜVENLIK ÖNLEMLERI ARTıRıLDı   18:30   İŞ SAĞLıĞı VE GÜVENLIĞI SEMPOZYUMU TARSUS BELEDIYESI MECLIS SALONU’NDA GERÇEKLEŞTIRILDI   18:27   BAŞKAN TUNCER MAHALLE MUHTARLARıYLA BULUŞTU  
 
   
 
 

SİLİFKE, TEK ATTI 3 ALDI!


Nesine 3. lig Mersin temsilcisi Silifke Belediyespor, Silifke Şehir Stadyumunda konuk ettiği 23 Elazığ Futbol Kulübü’nü taraftarlarının da büyük desteği ile 1-0 mağlup etti. Silifke Belediyespor, bu galibiyetle puanını 40’a çıkardı. Silifke Belediyespor, 5. Sırada yer alarak 2. Lig için Playoff maçları oynama şansını sürdürdü.

 

Tarih : 24 Mart 2025 Pazartesi 10:41

Haber Merkezi

Silifke Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmaya Silifke Belediyespor, Ahmet Çolak, Salih Zafer Kurşunlu, Ali Yahya Bilgin, Halilcan Gül, Erşan Yaşa, Okan Toprak, Arif Cılak, Enginalp Yamaç,  Burak Evren, Muhammet Harun Genç, Ve Uğur Ahmet Özder 11’i ile çıktı. Bulvarspor maçında takımının tek golünü atan ve başarılı bir performans sergileyen genç, yetenekli oyuncu Enginalp Yamaç, 23 Elazığ FK maçında da 40. Dakikada golünü atarak Silifke Belediyespor’un 1-0 kazanmasını sağladı.

NURULLAH KAYA YEDEK KULÜBESİNDE

Bulvarspor maçı sonrası cezalı olan Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan tribünden maçı takip ederken, Kızıltan’ın yardımcısı Nurullah Kaya 23 Elazığ FK karşısında takımın başında çıktı. 90 dakika boyunca kulübeden futbolculara destek veren ve motive eden Yardımcı Antrenör Nurullah Kaya takımın kazanmasında pay sahibi oldu.

SİLİFKE, HAFTA İÇİ MESAİSİNDE

Hafta sonunun Ramazan Bayramı olmasından dolayı 3. ligde 26. Hafta maçları hafta içi oynanırken, hafta sonu maç olmayacak. Silifke Belediyespor, 26. Hafta maçında Karadeniz ekibi Artvin Hopaspor’a konuk olurken karşılaşma 26 Mart Çarşamba günü Arhavi İlçe Stadı’nda oynanacak. Silifke Belediyespor, bu maçtan da galibiyetle ayrılarak Playoff hedefini devam ettirmek istiyor.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA