22:44   ÖZEL GEREKSINIMLI BIREYLER ‘SOKAK OYUNLARı ŞENLIĞI’ ILE COŞKU DOLU BIR GÜN GEÇIRDI   22:41   MERSIN BÜYÜKŞEHIR ILE ÖĞRENCILER ADANALıOĞLU SAHILINI ATıKLARDAN ARıNDıRDı   22:39   TARSUS BELEDIYESI HIZMET FILOSUNU GÜÇLENDIRDI   21:56   "ULUSLARARASı GELENEKTEN GELECEĞE ANADOLU MOTIFLERI SEMPOZYUMU" AÇıLıŞ PROGRAMı GERÇEKLEŞTIRILDI   21:53   KEMALPAŞA MAHALLESI’NDE SıCAK ASFALT VE PARK YENILEME ÇALıŞMALARı DEVAM EDIYOR   21:52   MERSIN DEVLET OPERA VE BALESI’NDEN CARMINA BURANA   21:44   ÇÖPLÜK KRALı VE İCATÇı SANATSEVERLERLE BULUŞUYOR   21:41   “EMEKLI MAAŞı VE IKRAMIYESIYLE BIR KURBANLıK BILE ALıNAMıYOR”   11:56   TARSUS TSO’DAN GıDA VE TARıM TEKNOLOJILERI ALANıNDA YENI UR-GE ÇALıŞMASı   11:54   19 MAYıS COŞKUSU SPORLA YAŞANACAK  
 
   
 
 

Ruslara var Türklere yok!


CHP Mersin Milletvekili Talat Dinçer,

 

Tarih : 13 Haziran 2024 Perşembe 11:30

Dinçer, TBMM Genel kurulunda söz alarak, Anamur, Aydıncık ve Bozyazı ilçelerinde acil sağlık hizmetlerinin yetersizliğini gündeme taşıdı. Akkuyu Nükleer Santrali anlaşmasına göre Silifke Devlet Hastanesine anjiyo ünitesinin kurulması şartı varken 100 binden fazla vatandaşımızın yaşadığı Anamur, Aydıncık, Bozyazı bölgesinde Anjiyo ünitesi bulunmamasını dile getiren Dinçer, “Anamur Devlet Hastanesinde anjiyo ünitesi bulunmamaktadır. Kalp krizi geçiren bir hasta Mersin'e ya da Antalya Devlet Hastanelerine gönderildiğinde birçok zaman hastalarımız yollarda hayatlarını kaybetmektedir. Diğer yandan, Akkuyu Nükleer Santrali'ni kuran Rus yönetimi anlaşma şartına Silifke Devlet Hastanesine anjiyo ünitesinin kurulmasını şart koşmuşlardır. Şimdi soruyorum size: Bizim insanlarımız Ruslardan daha mı değersiz? Bizim insanlarımız acil sağlık hizmetini hak etmiyorlar mı? Bizim insanlarımıza gelince yatırım yok, Ruslar isteyince koşulsuz yerine getiriliyor. Anamur Devlet Hastanesinde sadece 1 genel cerrah bulunmakta ve sıkıntı yaşanmaktadır. Uzman ve genel cerrah sayısının artırılması talep edilmektedir” dedi.

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA