18:38   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN ILÇE GENELINDE YOL VE KALDıRıM ÇALıŞMALARı DEVAM EDIYOR   18:36   MERSIN’DE YÜZLERCE ÖĞRENCI SU SEFERBERLIĞI IÇIN BULUŞTU   18:34   AKDENIZ’DE BAHAR TEMIZLIĞI   18:31   CıRBıKLAR MAHALLESI’NDE GÜVENLIK ÖNLEMLERI ARTıRıLDı   18:30   İŞ SAĞLıĞı VE GÜVENLIĞI SEMPOZYUMU TARSUS BELEDIYESI MECLIS SALONU’NDA GERÇEKLEŞTIRILDI   18:27   BAŞKAN TUNCER MAHALLE MUHTARLARıYLA BULUŞTU   18:26   TARSUS’TA YEREL KALKıNMA HAMLESI VE YENI TEŞVIK SISTEMI ANLATıLDı   18:24   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN GENÇLERE YAPAY ZEKA VE VERI ANALIZI EĞITIMI   18:22   MERSIN BÜYÜKŞEHIR 208. CADDE’YI YENILEYEREK GÜVENLI ULAŞıMı SAĞLADı   18:21   BAŞKAN SEÇER, TBB TARAFıNDAN DÜZENLENEN ‘ARAÇ TESLIM TÖRENI’NE KATıLDı  
 
   
 
 

Tatilin son hediyesi Büyükşehir’den


Mersin Büyükşehir Belediyesi Mut ilçe merkezinde yer alan tarihi Taşhan’da çocuklara yönelik açık hava sinema etkinliği düzenledi. Aileleriyle birlikte açık havada ‘Astronot Köpekler’ adlı animasyon filmini izlemenin tadını çıkaran çocuklar, yaz tatilinin son hediyesini Büyükşehir’den aldı.

 

Tarih : 11 Eylül 2023 Pazartesi 11:11

Haber Merkezi

 Mersin Büyükşehir Belediyesi kültür sanat faaliyetlerini yaygınlaştırmak amacıyla hem merkezde hem ilçelerde etkinler düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde Mut ilçe merkezinde çocuklara yönelik açık havada film etkinliği düzenledi. Tarihi Taşhan’da gerçekleşen etkinlikte çocuklar, ‘Astronot Köpekler’ adlı animasyon filmini izledi. Yaz tatilinin son hediyesini Büyükşehir’den alan çocuklar, keyifli bir akşam geçirdi. Aileleriyle birlikte açık havada film izlemenin tadını çıkaran çocuklar, okullar açılmadan önce bol bol moral depolayıp mutlu oldu. 

FİLM İZLEMENİN KEYFİNİ AİLELERİYLE BİRLİKTE YAŞADILAR

Etkinliğe çocuklarını getiren Neşe Gündüz, “Çocuklarım ilk defa açık havada film izliyor. Etkinliği güzel buldum” dedi. Kızıyla birlikte etkinliğe katılan Ayşe Uzun ise, “Etkinliği çok keyifli bulduk. Büyükşehir Belediyesi sayesinde birçok ilki yaşıyoruz” diye konuştu. Etkinliği tam kendisine göre olduğunu söyleyen çocuklardan Göksu Uzun, “Filmi izlerken heyecanlıydım. Benim en sevdiğim hayvan kedi ve köpekler, hatta yavruları. Bu sinema tam bana göre” dedi. Etkinliğin çocukların eğlenmesi için çok güzel bulduğunu dile getiren Mine Bülbül, “Oğlum ilk defa böyle bir etkinliğe geliyor. Çocuklar için çok faydalı” şeklinde konuştu. Cemile Işıklı Karaduman da, “Bu tür etkinlikler hem çocuklar hem bizler için çok iyi oluyor, çok memnunum” dedi.

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA