17:52   TOROSLAR’DA KIRMIZI ALTIN SAFRAN TOPRAKLA BULUŞTU   17:51   GÜLCAN KIŞ: “HAZİNE HER 100 LİRALIK İÇ BORÇ İÇİN 103 LİRA FAİZ ÖDEYECEK”   17:50   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN ÜRETİCİYE AKDENİZ MEYVE SİNEĞİYLE MÜCADELEDE GÜÇLÜ DESTEK   17:49   MERSİN BÜYÜKŞEHİR EVDE SAĞLIK VE BAKIM HİZMETLERİYLE VATANDAŞIN HAYATINA DOKUNUYOR   17:48   MERSİN BÜYÜKŞEHİR GENÇLERİ YAZILIM SEKTÖRÜNE HAZIRLIYOR   23:09   BAŞKAN VEKILI BEŞIKÇI’DEN YENI SEZON ÖNCESI AKDENIZ BELEDIYE SPOR’A TAM DESTEK   23:07   TARSUS BELEDİYESİ’NDEN KIRSAL MAHALLELERDE KAPSAMLI YOL ÇALIŞMASI   23:07   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN KURS MERKEZLERİ’NDEN MEZUN OLAN ÖĞRENCİLER BAŞKAN SEÇER’İ ZİYARET ETTİ   23:05   BÜYÜKŞEHİR’İN TENİS KORTLARINDA ZAFER BAYRAMI HEYECANI BAŞLADI   23:05   BÜYÜKŞEHİR’İN TENİS KORTLARINDA ZAFER BAYRAMI HEYECANI BAŞLADI  
 
   
 
 

Mersin Valiliği: Hortumda 13 kişi yaralandı, 100 sera zarar gördü


Mersin Valiliği, Anamur ilçesinde meydana gelen fırtına ve hortuma 13 kişinin yaralandığını, yaklaşık 100 civarında seranın zarar gördüğünü bildirdi.

 

Tarih : 6 Mayıs 2023 Cumartesi 16:54

Meteorolojinin uyarısının ardından Mersin'in Anamur ilçesinde kuvvetli rüzgar ve fırtına etkili oldu. Fırtına ile birlikte ortaya çıkan hortum, ilçeye bağlı Sultan Alaaddin, Akarca ve Ören mahallelerinde seraları parçaladı, çatıları uçurdu. Hortum bir tırı devirdi, bir hafif ticari aracı da ters döndürdü. Fırtına da 13 kişi ise yaralandı.

"CAN KAYBI YOK, 13 YARALI VAR"

Valilikten yapılan açıklamada: "Anamur İlçemizde, 06.05.2023 Cumartesi günü saat 10:30 sıralarında meydana gelen şiddetli fırtına ile birlikte oluşan hortum nedeniyle ilk belirlemelere göre 100 civarında muz serasının zarar gördüğü, bazı ev ve işyeri binalarının cam ve çatılarında, yol kenarlarındaki ağaçlarda ve taşıtlarda hasar oluştuğu tespit edilmiştir. Meydana gelen hortumdan dolayı can kaybımız yoktur. 13 vatandaşımız hafif şekilde yaralanmış olup, hayati tehlikeleri bulunmamaktadır. Olayın yaşandığı andan itibaren AFAD, emniyet, jandarma, belediye, itfaiye ve 112 Acil sağlık ekiplerimiz sahada görevlendirilmiş olup Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından hasar ve zarar tespit çalışmalarına başlanmıştır. Anamur İlçemize, hortumdan etkilenen bütün vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz" denildi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA