17:17   MERSIN ANAMURLULAR DERNEĞI AÇıLıYOR   23:23   ERSİN TATAR MERSİN OSB’Yİ ZİYARET ETTİ   13:56   BAŞKAN SEÇER, MERSİN ŞEHİR TİYATROSU EKİBİYLE BİR ARAYA GELDİ   13:55   TOROSLAR’DA TEMİZLİK VE YEŞİL ALANLAR İÇİN YOĞUN ÇALIŞMA   13:53   MEZİTLİ BELEDİYESİ’NDEN ATIK İLAÇLAR İÇİN ÖRNEK PROJE   13:52   ŞEHİR TİYATROSU 13 İLÇEDE 13 TEMSİL İLE YURTTAŞLARLA BULUŞTU   13:51   MERSİN BÜYÜKŞEHİR, MEZİTLİ GAZİ PAŞA CADDESİ’NDE 420 AĞACI TOPRAKLA BULUŞTURDU   13:50   ÖĞRENCİLERİN TAŞINMA MASRAFI BÜYÜKŞEHİR’İN ‘TAŞIYANIM’ PROJESİ İLE SONA ERDİ   13:49   “BAKLİYATTA KÜRESEL EĞİLİMLERİ DOĞRU OKUMALIYIZ”   13:47   MERSİN DENİZ TİCARET ODASI, KABOTAJ KANUNU’NUN 100. YILINI COŞKUYLA KUTLADI  
 
   
 
 

Mersin’de MHP afişlerine saldırı


Mersin’in Erdemli ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) afişlerinin kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kesilerek indirilmesi güvenlik kamerasına yansıdı. Konuyla ilgili basın açıklaması yapan MHP Erdemli İlçe Başkanı Fatih Serin, "Bu tür menfur saldırılar ülkemize, milletimize hiçbir zaman fayda getirmeyecektir" dedi.

 

Tarih : 1 Mayıs 2023 Pazartesi 09:37

Alınan bilgiye göre, dün gece saat 23.00 sıralarında ilçeye bağlı Tömük Mahallesi'nde asılı olan MHP bayrak, pankart ve afişleri kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kesilerek indirildi. Olayın ardından bölgedeki güvenlik kameraları incelemeye alındı. Yapılan incelemede Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafının bulunduğu bir aracın bir süre alanda durduğu, ardından da parti bayrak ve pankartlarının yere indirildiği tespit edildi. MHP İlçe Başkanı Fatih Serin konuyla ilgili ilçe binasında basın açıklaması yaparak, saldırıyı gerçekleştirenleri kınadı. Serin, "Hür ve demokratik bir ülkede yaşıyoruz. Hür ve demokratik bir ülkenin gereği olarak birçok siyasi parti Türkiye Cumhuriyeti'nde mücadele ediyor. Tabii bizler de Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu seçimlere elimizden geldiği kadar hazırlandık, hazırlanmaya da devam ediyoruz" dedi.

“BUNU YAPMAK KİMSEYE FAYDA SAĞLAMAZ”

Parti bayrak ve pankartlarına bazı kişilerin zarar verdiğini belirten Serin, "Dün akşam saat 11 civarında Tömük Mahallemizde asılı olan pankartlarımız kimliği belirlenmeyen birtakım kişiler tarafından yere indirilmiştir. Biz her zaman şunu söylüyoruz. Demokratik bir ülkede yaşıyoruz arkadaşlar. Demokrasinin gereğini yapmaya çalışıyoruz. Bunun için mücadelemizi veriyoruz. Ama bu tür menfur saldırılar ülkemize, milletimize hiçbir zaman fayda getirmeyecektir. Ben bunu yapanları esefle kınıyorum. Ve Milliyetçi Hareket Partisi'ni böyle bir çarkın içerisine çekmeye çalışanlara da Milliyetçi Hareket Partisi olarak şimdiye kadar müsaade vermedik, bundan sonra da vermeyeceğiz. Biz yolumuza devam ediyoruz, devam etmeye de çalışacağız" şeklinde konuştu. (İHa)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA