23:09   BAŞKAN VEKILI BEŞIKÇI’DEN YENI SEZON ÖNCESI AKDENIZ BELEDIYE SPOR’A TAM DESTEK   23:07   TARSUS BELEDİYESİ’NDEN KIRSAL MAHALLELERDE KAPSAMLI YOL ÇALIŞMASI   23:07   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN KURS MERKEZLERİ’NDEN MEZUN OLAN ÖĞRENCİLER BAŞKAN SEÇER’İ ZİYARET ETTİ   23:05   BÜYÜKŞEHİR’İN TENİS KORTLARINDA ZAFER BAYRAMI HEYECANI BAŞLADI   23:05   BÜYÜKŞEHİR’İN TENİS KORTLARINDA ZAFER BAYRAMI HEYECANI BAŞLADI   23:04   BÜYÜKŞEHİR’DEN MEVLİT KANDİLİ’NDE 15 BİN KANDİL SİMİDİ İKRAMI   23:03   16. ‘PMOGENÇ YAZ KAMPI’ BÜYÜKŞEHİR EV SAHİPLİĞİNDE MERSİN’DE BAŞLADI   23:02   TARSUS BELEDİYESİ’NDEN 16 CAMİDE KANDİL SİMİDİ İKRAMI   22:49   TOROSLAR’DAN TÜRKİYE’YE ÖRNEK BİRLİKTELİK   22:47   ZAMANıN ÖTESINDE: MARINA VE DOĞA FOTOĞRAF YARıŞMASı BAŞLADı!  
 
   
 
 

Akdeniz Belediyesi yol çalışmalarına hız verdi


Akdeniz Belediyesi, uzak yakın demeden ihtiyaç duyan her mahallede yeni imarlı yol açma, asfalt serimi ve yama, kaldırım, kilit taşı ve karo yenileme çalışmalarına hız verdi. Akdeniz’i değiştiren ve vatandaşların yaşamını kolaylaştıran hizmetler, hazırlanan plan ve program kapsamında aralıksız devam edecek.

 

Tarih : 11 Nisan 2023 Salı 11:27

Haber Merkezi

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, gerek sahada yaptıkları tespitler, gerekse muhtarlar ve vatandaşlardan gelen talepler üzerine merkez ve kırsal ayırımı yapmadan ihtiyaç duyan her mahalleye hizmet sunuyor. Bir yandan ilçeyi değiştiren hizmetler, ilçe sakini vatandaşların gündelik yaşamını da kolaylaştırıyor. 

YEŞİLÇİMEN MAHALLESİ’NDE YENİ İMAR YOLU AÇILIYOR

Yeşilçimen Mahallesi sınırları içinde, Tırmıl Sanayi Sitesi kuzeyinde yeni imarlı yol açma çalışması başlatan ekipler, iş makineleri yardımıyla önce yumuşak zemin ham toprağı alıp yerine dolgu malzemesi serdi. Ardından da bypass serimi yaptı ve dolgu sıkıştırma çalışması yaptı. Tamamlandığında özellikle bölgede faaliyet gösteren sanayiciler ile üreticilerin her türlü nakliye büyük kolaylık sağlayacak yeni yol yüzlerce metre uzunluğunda ve 7 metre genişliğinde olacak. Ayrıca buradan çıkan kırmızı toprak da Park Bahçeler Müdürlüğü’nce yeni parklarda değerlendiriliyor.

ASFALT YAMA, KİLİT TAŞI, KALDIRIM VE KARO YENİLEME ÇALIŞMALARI

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, merkez kırsal ayırımı yapmadan mahallelerde asfalt kaplama ve yama, kaldırım, kilit taşı, bordür ve karo yenileme çalışmaları da gerçekleştiriyor. Hazırladıkları plan ve program kapsamında hareket eden ekipler; Adanalıoğlu Limonlu Mahallesi, Huzurkent Bahşiş Mahallesi, Yeni Mahalle, Müfide İlhan, Karaduvar, Siteler, Güneş, Hal, Nusratiye, İhsaniye, Hamidiye, Mesudiye, Mahmudiye ve Şevket Sümer mahallelerinin ihtiyaç duyan sokak ve kaldırımlarında asfalt serimi ve yama, kilit taşı ve karo yenileme çalışmaları gerçekleştirdi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA