17:55   BAŞKAN YıLDıZ, KÜÇÜK SANAYI ESNAFıYLA BULUŞTU   17:54   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, HALK KART VE ÖĞRENIM YARDıMı TUTARLARıNı HESAPLARA YATıRDı   17:52   İŞSIZLIK DÜŞMÜYOR, GENÇLER IŞ ARAMAKTAN VAZGEÇIYOR!   17:51   MEZITLI’DE HEYELAN, BAŞKAN TUNCER SAHADA, ÇALıŞMALAR SÜRÜYOR   17:47   KıRATLı, HEYELAN BÖLGESINDE INCELEMELERDE BULUNDU   17:45   BAŞKAN SEÇER, AKDENIZ ILÇESI KANALIZASYON HATTı YAPıM ÇALıŞMALARıNı YERINDE INCELEDI   17:44   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ‘AĞAÇLANDıRMA KAMPANYASı’   17:42   TOROSLAR ÇOCUK KAMPÜSÜ MASAL VE DRAMA ATÖLYESI’NDE ÇOCUKLARıN HAYAL GÜCÜ VE ILETIŞIMI GELIŞIYOR   23:13   TOROSLAR’DA ÇÖZÜM MERKEZI ILE VATANDAŞ ODAKLı HIZMET   23:10   MERSIN’DE HEDEF %50’NIN ÜZERINDE KALıCı ISTIHDAM VE KATMA DEĞERLI BÜYÜME  
 
   
 
 

Toroslar Belediyesinden yapılandırma çağrısı


Toroslar Belediyesi, 7440 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun kapsamında, vatandaşların tahakkuk edilmiş borçlarını yapılandırıyor. Vadesi 31 Aralık 2022 tarihi ve öncesi borcu bulunan mükellefler, geçmiş dönem borçlarını peşin ödemenin yanı sıra 12, 18, 24, 36 ve 48 aya varan eşit taksitlendirme imkanından da faydalanabiliyor.

 

Tarih : 10 Nisan 2023 Pazartesi 16:11

Haber Merkezi

Emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan ve reklam vergisi gibi kanun kapsamındaki diğer borçlarını yapılandırarak ödemek isteyen mükellefler, 31 Mayıs Çarşamba günü mesai bitimine kadar Toroslar Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne başvuruda bulunabilecek. Vatandaşlar, yapılandırma işlemlerini ve ödemelerini ise belediye ana hizmet binasındaki veznelerden nakit veya kredi kartıyla yapabilecekleri gibi ayrıca günün her saatinde belediyenin tahsilat.toroslar-bld.gov.tr internet adresi üzerinden online olarak da gerçekleştirebilecek. Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, vatandaşların 31 Mayıs 2023 tarihine kadar yapılandırma fırsatından yararlanarak geçmiş dönem borçlarını yapılandırabileceklerini söyledi. Yoğunluk yaşanmaması için hemşehrilerinden yapılandırma işlemlerinin son güne bırakılmamasını isteyen Başkan Yılmaz; “Hemşehrilerimiz, kanun kapsamında hem faiz indiriminden hem de taksit imkanından faydalanarak vergi borçlarını ödeyebilir” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA