17:55   BAŞKAN YıLDıZ, KÜÇÜK SANAYI ESNAFıYLA BULUŞTU   17:54   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, HALK KART VE ÖĞRENIM YARDıMı TUTARLARıNı HESAPLARA YATıRDı   17:52   İŞSIZLIK DÜŞMÜYOR, GENÇLER IŞ ARAMAKTAN VAZGEÇIYOR!   17:51   MEZITLI’DE HEYELAN, BAŞKAN TUNCER SAHADA, ÇALıŞMALAR SÜRÜYOR   17:47   KıRATLı, HEYELAN BÖLGESINDE INCELEMELERDE BULUNDU   17:45   BAŞKAN SEÇER, AKDENIZ ILÇESI KANALIZASYON HATTı YAPıM ÇALıŞMALARıNı YERINDE INCELEDI   17:44   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ‘AĞAÇLANDıRMA KAMPANYASı’   17:42   TOROSLAR ÇOCUK KAMPÜSÜ MASAL VE DRAMA ATÖLYESI’NDE ÇOCUKLARıN HAYAL GÜCÜ VE ILETIŞIMI GELIŞIYOR   23:13   TOROSLAR’DA ÇÖZÜM MERKEZI ILE VATANDAŞ ODAKLı HIZMET   23:10   MERSIN’DE HEDEF %50’NIN ÜZERINDE KALıCı ISTIHDAM VE KATMA DEĞERLI BÜYÜME  
 
   
 
 

MESKİ, 35 yıldır devam eden arızalara son verdi


Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MESKİ), Akdeniz İlçesi Hebilli Mahallesi İçme Suyu Hattı Yapım İşi’ni tamamladı. Çalışmaların tamamlanmasıyla, 35 yıldır arıza veren ve ekonomik ömrünü tamamlayan içme suyu hatları yenilendi. Bu sayede Hebilli sakinleri, kesintisiz içme suyuna kavuştu.

 

Tarih : 8 Nisan 2023 Cumartesi 12:27

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MESKİ), Akdeniz İlçesi Hebilli Mahallesi İçme Suyu Hattı Yapım İşi’ni tamamladı. Çalışmaların tamamlanmasıyla, 35 yıldır arıza veren ve ekonomik ömrünü tamamlayan içme suyu hatları yenilendi. Bu sayede Hebilli sakinleri, kesintisiz içme suyuna kavuştu. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in öncülüğünde Mersin’in her köşesinde altyapı çalışmalarını hızlandıran MESKİ, yıllardır kronikleşmiş arızalara son verecek çalışmalara devam ediyor.

MUHTAR TAN: “ARITMADAN İÇİYOR GİBİ TERTEMİZ SU İÇİYORUZ”

MESKİ, ‘Hebilli Mahallesi İçme Suyu Hattı Yapım İşi’ kapsamında; çeşitli çaplarda 5 bin 133 metre HDPE boru, 3 bin 360 metre PPRC boru olmak üzere, toplamda 8 bin 493 metre içme suyu hattı çalışması gerçekleştirdi. Çalışmalar kapsamında, mahallede bulunan mevcut içme suyu deposu da revize edildi. Hebilli Mahalle Muhtarı Cemal Tan, uzun süredir aynı mahallede muhtarlık yaptığı bilgisini kaydederek; “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’in ilgilenmesi ve konunun Meclis’te gündeme gelmesiyle, ekipler 1 hafta içerisinde mahallemize geldiler ve içme suyu şebekemizi yapmaya başladılar. Başkanımız Vahap Seçer’e sonsuz teşekkür ediyorum. Şu anda Hebilli köyündeki içme suyu depomuzun tadilatını yaptılar ve yaklaşık 9 kilometre içme suyu şebeke hattımızın tamamı yenilendi. Hebilli köyümüz şu anda, arıtmadan içiyor gibi tertemiz bir su içiyor. Bundan dolayı köyüm ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA