17:27   BAROLAR, AVUKATA ŞİDDETİN SON BULMASI İÇİN TBMM’Yİ VE ADALET BAKANLIĞINI ACİL GÖREVE ÇAĞIRDI   17:25   AKDENİZ BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ BEŞİKCİ’DEN MGC’YE İADE-İ ZİYARET   17:23   YENIŞEHIR BELEDIYESI MISAFIRHANESI KAPıLARıNı AÇTı   17:22   BÜYÜKŞEHİR, ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE AİLELERİ DİJİTAL DÜNYANIN RİSKLERİNE KARŞI BİLİNÇLENDİRDİ   17:21   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN ‘MOBİL KUAFÖR’ HİZMETİ KIRSAL MAHALLELERDE VATANDAŞLARIN YANINDA   17:20   TARSUS BELEDİYE MECLİSİNİN EKİM AYI İKİNCİ BİRLEŞİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ   11:30   BAŞKANVEKİLİ DUTLU’DAN BELEDİYE BİRİMLERİNE ZİYARET   17:52   GENEL MÜDÜR ABDULKADIR ÇAY, İSTANBUL ÜNIVERSITESI ÖĞRENCILERIYLE BULUŞTU   17:51   MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ SELAĞZI’NDAN PERSONELE ZİYARET   17:51   SABRI TEKLI VE SERDAR YıLDıZGÖRER’DEN MERSIN IÇIN IŞ BIRLIĞI MESAJı  
 
   
 
 

CHP sandık veri giriş testini başarı ile tamamladı


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Başkanlığı’nda 14 Mayıs seçimleri öncesinde yoğun hazırlıklar yapılıyor. Tarsus CHP’de sandık veri giriş ekibi deneme simülasyonu gerçekleştirdi.

 

Tarih : 5 Nisan 2023 Çarşamba 11:20

Haber Merkezi

CHP Genel Merkezi tarafından tüm Türkiye’de eş zamanlı yerine getirilen sandık veri giriş deneme simülasyonu CHP Tarsus İlçe Başkanlığı’nda, İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, bilişim sorumluları ve ilçe yöneticileri gözetiminde yapıldı. 14 Mayıs’ın Türkiye’nin kader seçimi olduğunu belirten Başkan Varal, CHP Tarsus İlçe Örgütü’nün seçime hazırlıklı olduğunu kaydetti.

“14 MAYIS TÜRKİYE’NİN KADER SEÇİMİ”

Sandık veri giriş işleminin başarılı şekilde yürütüldüğünü kaydeden Başkan Varal, “CHP Genel Merkezi’mizin seçim günü uygulayacağı sistemin ilk denemesini başarıyla uyguladık. CHP Tarsus sandık veri giriş sorumlularımız günlerdir yoğun tempo ile çalışıyorlar. Bu denemenin üstüne birkaç kez daha deneme yapılacak. Seçim günü de aynı ekip okul sorumlularımız ve bilişim sorumlularımızdan gelen ıslak imzalı sandık sonuç tutanaklarını aynı hız ve titizlikle sisteme girişini sağlayarak, iktidar medyasının her türlü manipülasyonunu bu şekilde engelleyecekler. Bize ve sorumlu arkadaşlarımıza çok görev düşüyor. Çünkü 14 Mayıs Türkiye’nin kader seçimi. Milletimizin artık rahat bir nefes alması gerekiyor. Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye’ye nefes, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı’nda Türkiye’ye huzur olacaktır. Sistem konusunda emek veren arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Her birinin emeklerine sağlık. Biz hazırız, sana söz Tarsus yine baharlar gelecek!” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!








 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA