22:07   YENIŞEHIR’IN ATıKLARı DEĞERE DÖNÜŞTÜ   22:06   BÜYÜKŞEHİR’İN SÜT SOĞUTMA TANKLARIYLA SOĞUK ZİNCİR GÜÇLENİYOR   22:05   MERSİNLİLER GÜNE BÜYÜKŞEHİR’İN SU SPORLARIYLA BAŞLIYOR   19:54   TOROSLAR BELEDİYESİ YAZ DÖNEMİNDE DE GENÇLERİN EĞİTİM YOLCULUĞUNA DESTEK OLUYOR   19:51   MERSİN’İN ÖĞRENCİ KENTİ AVANTAJI TEHLİKEDE   19:48   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN ÜRETİCİ KADIN STANTLARI KADINLARA YENİ KAPILAR AÇIYOR   19:36   BÜYÜKŞEHİR ÇOCUK KAMPÜSLERİNDE YAZ ÖĞRENME VE KEŞİFLE GEÇİYOR   18:54   YENIŞEHIR’DE 3 BIN 600 DEKARLıK ARı CENNETI   18:53   BÜYÜKŞEHİR ‘KAMPÜS MERSİN’ VE ‘GARAJ MERSİN’ KENTİN ÜRETEN YÜZÜ OLDU   18:52   MESKİ’DEN ANAMUR’DA İÇME SUYU BASINÇ SORUNUNA KALICI ÇÖZÜM  
 
   
 
 

Altunok, Çalışmaları Denetledi


Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, kent merkezi, Atakent ve Taşucu mahallelerinde yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında belediye birim amirleri ve müteahhit firma yetkililerinden bilgiler aldı.

 

Tarih : 19 Aralık 2022 Pazartesi 13:50

Haber Merkezi

 “Halkımız ve kentimize sunacağımız hizmetlerle ilgili başlattığımız çalışmaları zamanında tamamlayarak bu hizmetleri halkımıza ulaştırmalıyız” diyen Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, yapımı devam eden Atakent mahallesi yapraklı koy  ve Taşucu mahallesi deniz sahili düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

YETKİLİ FİRMADAN BİLGİ ALDI

Yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Altunok, “Vatandaşlarımızın yanı sıra ve özellikle yaz aylarında ilçemize gelen tatilcilerin faydalanabileceği en önemli projelerimizin başında gelen Atakent yapraklı koy ve Taşucu deniz sahili düzenleme projemize devam ediyoruz. Atakent ve Taşucu halkımızın yanı sıra ve ilçemize gelecek olan tatilcilerimize sağlıklı ve modern bir hizmet sunmayı planladığımız bu projemizin takibini de yapıyoruz. Müteahhit firma aracılığı ile hayata geçireceğimiz bu projelerimiz içerisinde büfeler, kafeteryalar, çocuk oyun alanları, spor aletleri, aydınlatma sistemleri, otopark, deniz sahilinde güneşlenme alanları, yeşil alanların oluşturulması, wc ve duş kabinleri ve peyzaj düzenlemeleri yer almaktadır. Bu çalışmalarımızla birlikte hem Silifke’mizi modern projelerle buluşturmaya devam edeceğiz, hem de halkımızın sağlıklı ve güvenilir ortamlarda belediye hizmetlerinden faydalanmasına imkan sağlayacağız” dedi. Taşucu ve Atakent mahallelerinde devam eden deniz sahili düzenleme projelerini yerinde inceleyen Başkan Altunok’un çalışmalarla ilgili olarak belediye birim amirleri ve müteahhit firma yetkililerinde de bilgiler aldığı öğrenildi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA