19:54   TOROSLAR BELEDİYESİ YAZ DÖNEMİNDE DE GENÇLERİN EĞİTİM YOLCULUĞUNA DESTEK OLUYOR   19:51   MERSİN’İN ÖĞRENCİ KENTİ AVANTAJI TEHLİKEDE   19:48   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN ÜRETİCİ KADIN STANTLARI KADINLARA YENİ KAPILAR AÇIYOR   19:36   BÜYÜKŞEHİR ÇOCUK KAMPÜSLERİNDE YAZ ÖĞRENME VE KEŞİFLE GEÇİYOR   18:54   YENIŞEHIR’DE 3 BIN 600 DEKARLıK ARı CENNETI   18:53   BÜYÜKŞEHİR ‘KAMPÜS MERSİN’ VE ‘GARAJ MERSİN’ KENTİN ÜRETEN YÜZÜ OLDU   18:52   MESKİ’DEN ANAMUR’DA İÇME SUYU BASINÇ SORUNUNA KALICI ÇÖZÜM   18:51   İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRÜ MUHAMMED ÖZDEMİRCİ BAŞKANLIĞINDA EĞİTİM DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDI   18:51   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN ‘KÖY BİZİM ŞENLİK BİZİM’ ETKİNLİĞİ ARSLANKÖY’DE   18:49   BÜYÜKŞEHİR’DEN AYDINCIK’TA HEM ÜRETİCİYE VE HEM DE VATANDAŞA KONFORLU ULAŞIM  
 
   
 
 

Mersin’de başıboş köpek dehşeti


Mersin’in Mut ilçesinde başıboş sokak köpekleri girdikleri ağılda 2 keçiyi telef etti, 2’sini de yaraladı. Hayvanları telef olan Abdullah Kızıl,"5 tane damızlık hayvanımız var idi 4 tanesi bu halde biri kayıp. Buraya hayvanlara bakmaya geldiğimizde 3 tane sokak köpeği içindeydi. 4 tanesi gebeydi biride teke zaten. Şuan zararım 10 bin lira civarında. Mersin Büyükşehir Mut ilçe koordinasyon şubesine vardım biz ilgilenmiyoruz dediler. Kayıp hayvanımı arıyorum bulamadım” dedi.

 

Tarih : 22 Kasım 2022 Salı 11:24

Olay, ilçeye bağlı Barabanlı Mahallesi'ndeki bir ağılda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 3 sokak köpeği, Abdullah Kızıl’a ait ağıldaki tel örgüleri aşıp küçükbaş hayvanların yanına girdi. Köpekler ağılda saldırdığı 4'ü gebe 5 keçinin bazılarını boğdu, bazılarını da parçaladı. Hayvanlardan 2'si ölürken, 2'si yaralı bulundu. Hayvanları yemlemek için ağıla gelen Abdullah Kızıl'ın eşi Ayşe Kızıl, korkunç manzara ile karşılaşırken orada bulunan 3 köpek tel örgüleri aşıp kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen belediye ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri incelemede bulundu. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkileri telef olan keçilerinin çukur açıp gömüleceğini bildirdi.

“10 BİN LİRA ZARARIM VAR”

Hayvanları telef olan Abdullah Kızıl,"5 tane damızlık hayvanımız var idi 4 tanesi bu halde biri kayıp. Buraya hayvanlara bakmaya geldiğimizde 3 tane sokak köpeği içindeydi. 4 tanesi gebeydi biride teke zaten. Şuan zararım 10 bin lira civarında. Mersin Büyükşehir Mut ilçe koordinasyon şubesine vardım biz ilgilenmiyoruz dediler. Kayıp hayvanımı arıyorum bulamadım” dedi. Ayşe Kızıl ise “Keçilere yem verecektim sabah 9 gibi geldiğimde ağılda 3 tane köpek yatıyordu içerisinde. Beni görünce kaçtılar. 5 keçiydi biri kayıp 4’ü bu halde. Seve okşaya seve okşaya akşam yem verdim sabah geldim bu haldeydi hayvanlarım” diye konuştu. (İha)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!








 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA