23:32   BAŞKAN YıLDıZ’ıN KıRSAL HAMLESI ÜRETICIYI SEVINDIRDI   23:30   ASKıDA EKMEKLE BÜYÜYEN DAYANıŞMA MEZITLI’DE   23:27   TARSUS BELEDIYESI KAPı KAPı GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURUYOR   23:25   MERSIN BAROSU’NDAN ÇIÇEK YERINE EĞITIME BAĞıŞ   23:20   AŞKıN ZAMANSıZ HIKÂYESI “ROMEO VE JULIET” SEVGILILER GÜNÜ’NDE SAHNEYE TAŞıNıYOR   23:17   VELILER: “SILIFKE’NIN BÖYLE BIR YERE IHTIYACı VARDı”   23:06   EVCI MAHALLESI’NDE BULUNAN METRUK BINANıN KONTROLLÜ YıKıMı GERÇEKLEŞTI   23:02   ÇOCUKLARıN HAYALLERI GERÇEĞE DÖNÜŞTÜ   22:58   BAŞKAN SEÇER VE MERAL SEÇER ‘HAMZABEYLI KÖYÜMÜZ ATÖLYE PROJESI’NIN AÇıLıŞıNA KATıLDı   22:50   “OTOMOTIV PIYASASıNDAKI DURGUNLUK KıRıLMALıDıR”  
 
   
 
 

Mersinliler güneşli havanın keyfini çıkardı


Birkaç gündür bulutlu ve ara ara yağmurlu havanın etkisinde olan Mersin’de, bugün güneş yeniden açtı. Güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar, sahil kesiminde güneşin keyfini çıkardı. Meteoroloji yetkililerinden edinilen bilgiye göre, Mersin’de yarın ve diğer gün havanın yağmurlu geçeceği bildirildi.

 

Tarih : 19 Ekim 2022 Çarşamba 14:50

2-3 gündür kentte etkili olan bulutlu ve yağmurlu hava, yerini güneşli havaya bıraktı. Ekim ayının sonu olmasına rağmen hava sıcaklığının 26 derecelerin üstünde olmasını fırsat bilen vatandaşlar, doyasıya güneşin tadını çıkartıyor. Türkiye'nin birçok bölgesinde soğuk havayla birlikte yağmur etkisini gösterirken, Mersin'de vatandaşlar Atatürk Parkı'na akın etti. Kimi vatandaş çocuklarıyla parkta oynarken, kimi vatandaş ise banklarda ve çimde güneşlendi. Bazı vatandaşlar ise yürüyüş yaparak güneşli havanın keyfini çıkardı. Havanın güzel olması balık tutkunları için de fırsat oldu. Sahilde balık tutan emekli Fevzi Çamdere isimli vatandaş, emekli insanın en güzel zamanını deniz kenarında geçireceğini belirterek, "Balık bahane ama hava şahane. 50 yıldır Mersin'deyim. Birçok şehir gezdim ama Mersin gibisini göremedim, güzellikten yana. Hem havası hem suyu hem insanlarıyla her şeyiyle 4 dörtlük" dedi. Meteoroloji yetkililerinden edinilen bilgiye göre, Mersin'de yarın ve diğer gün havanın yağmurlu geçeceği bildirildi. (iha)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA