23:06   EVCI MAHALLESI’NDE BULUNAN METRUK BINANıN KONTROLLÜ YıKıMı GERÇEKLEŞTI   23:02   ÇOCUKLARıN HAYALLERI GERÇEĞE DÖNÜŞTÜ   22:58   BAŞKAN SEÇER VE MERAL SEÇER ‘HAMZABEYLI KÖYÜMÜZ ATÖLYE PROJESI’NIN AÇıLıŞıNA KATıLDı   22:50   “OTOMOTIV PIYASASıNDAKI DURGUNLUK KıRıLMALıDıR”   22:49   ANADOLU MOZAIĞI BÜYÜKŞEHIR’IN ‘DILDE TELDE ANADOLU’ KONSERINE YANSıDı   22:46   GÜLNAR’ıN 50 YıLLıK SU SORUNU MESKİ TARAFıNDAN ÇÖZÜLDÜ   22:40   MSK 3’TE 3 PEŞINDE   22:35   YAŞ MEYVE SEBZE IHRACATı YÜZDE 45 ARTıŞLA 5132 MILYON DOLARı AŞTı   22:32   GENEL MÜDÜR ÇAY: “SOMUT SONUÇLAR ÜRETEN IŞ BIRLIKLERINI KARARLıLıKLA SÜRDÜRECEĞIZ”   17:27   BAŞKAN SEÇER, DÜNYA BAKLIYAT GÜNÜ DOLAYıSıYLA DÜZENLENEN PROGRAMA KATıLDı  
 
   
 
 

Başkan Gültak, geleceğin genç raketleri ile buluştu


Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, “11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü” dolayısıyla, Akdeniz Belediye Spor Kulübü bünyesinde verilen tenis eğitimine katılan geleceğin genç raketleri ile kortlarda bir araya geldi.

 

Tarih : 12 Ekim 2022 Çarşamba 12:04

Haber Merkezi

Ümit Yaşar Oğuzcan Parkı içinde bulunan belediyeye ait tenis kortunda gerçekleşen özel buluşmaya, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ın yanı sıra, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Uçar, uzman psikolog ve eğitimciler ile tenis eğitmenleri katıldı.  Gün dolayısıyla düzenlenen etkinlikte; “Güçlü Kızlar Aydınlık Yarınlar: Elleri Kalem Tutan Kızlar, Kortlarda Raket Tutarak Güçleniyor”, “Dünya, Hayallerini Gerçekleştiren Kız Çocukları ile Güzelleşecek, “Söz Kızlarda” ve “Sporda Fırsat Eşitliği Haktır” yazılı pankart ve dövizler dikkat çekti.

ATÖLYE ÇALIŞMASI YAPILDI

Dünya Kız Çocukları Günü dolayısıyla gerçekleşen buluşmada, kız çocuklarına yönelik bir atölye çalışması da yapıldı, çocuk haklarına ilişkin çeşitli bilgiler verildi. Çocuk haklarına dair sözleşme maddelerinin de okunduğu etkinlikte geleceğin raketleri; duygularını, hayallerini ve geleceğe ilişkin planlarını resimlerle kâğıda çizdi.  Dünya Kız Çocukları Günü nedeniyle, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliğe katılan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak da çocuklarla resim çizdi, tenis antrenmanına katıldı. Başkan Gültak, tenis kursiyeri kızların karşısına çıkarak tenisteki hünerini de sergiledi.  Etkinliğe ilişkin bir değerlendirme yapan Başkan Gültak, “Dünya Kız Çocukları Günü dolayısıyla güzel bir etkinlikte, tenis kursu verdiğimiz kız çocuklarımızla bir araya geldik, resimler çizip, birlikte tenis oynadık. Benim bir sloganım var; Mutlu kadın, mutlu aile, mutlu toplum ve mutlu ülke… Ama bugüne özel; mutlu kızlar, mutlu kadın, mutlu aile diyoruz. Bu duygularla dünya kız çocukları gününü kutluyor, çocuklarımıza diledikleri, hayalini kurdukları bir gelecek kurmak için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getireceğimizin sözünü veriyoruz” şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA