17:55   BAŞKAN YıLDıZ, KÜÇÜK SANAYI ESNAFıYLA BULUŞTU   17:54   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, HALK KART VE ÖĞRENIM YARDıMı TUTARLARıNı HESAPLARA YATıRDı   17:52   İŞSIZLIK DÜŞMÜYOR, GENÇLER IŞ ARAMAKTAN VAZGEÇIYOR!   17:51   MEZITLI’DE HEYELAN, BAŞKAN TUNCER SAHADA, ÇALıŞMALAR SÜRÜYOR   17:47   KıRATLı, HEYELAN BÖLGESINDE INCELEMELERDE BULUNDU   17:45   BAŞKAN SEÇER, AKDENIZ ILÇESI KANALIZASYON HATTı YAPıM ÇALıŞMALARıNı YERINDE INCELEDI   17:44   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ‘AĞAÇLANDıRMA KAMPANYASı’   17:42   TOROSLAR ÇOCUK KAMPÜSÜ MASAL VE DRAMA ATÖLYESI’NDE ÇOCUKLARıN HAYAL GÜCÜ VE ILETIŞIMI GELIŞIYOR   23:13   TOROSLAR’DA ÇÖZÜM MERKEZI ILE VATANDAŞ ODAKLı HIZMET   23:10   MERSIN’DE HEDEF %50’NIN ÜZERINDE KALıCı ISTIHDAM VE KATMA DEĞERLI BÜYÜME  
 
   
 
 

Cezaevindeki çocuklara Atatürk Oratoryosunu Sahnelediler


Mersin Barosu Tiyatro Kulübü üyesi avukatlar, Tarsus Cezaevi’ndeki çocuklara Atatürk Oratoryosunu sahneledi.

 

Tarih : 16 Kasım 2021 Salı 14:01

Mersin Barosu Çocuk Hakları Merkezi, Mersin Barosu Tiyatro Kulübü ve Türk Kızılay Mersin Toplum Merkezi işbirliğinde Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yıldönümü dolayısıyla düzenlenen etkinlik kapsamında, avukatlar tarafından sahnelenen ve yoğun ilgiyle izlenen Atatürk Oratoryosu’nda, Atatürk’ün cephelerde geçen yılları, Kurtuluş Savaşı ile Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş öyküsü anlatıldı. Mersin Barosu Çocuk Hakları Merkezi Başkanı Av. Ezgi Şimşek, Tiyatro Kulübü Başkanı Av. Mehmet Burak Arkalı, avukatlar, Cezaevi Kurum Müdürü Ercan İnceler, Türk Kızılay Mersin Toplum Merkezi Faydalanıcı İlişkileri ve İletişim Sorumlusu Meral Emen’in desteleriyle sahnelenen Atatürk Oratoryosunda konuşma yapan Mersin Barosu Başkanı Gazi Özdemir,  “Cumhuriyet değerlerini ve Atatürk ilkelerini ilelebet yaşatacak olan geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızdır.  Çocuklarımızın Atatürk’ün gösterdiği hedefte yol almaları ve Cumhuriyetin kuruluş öyküsünü çocuklarımıza anlatmak için, cezaevindeki çocuklarımızın sosyal ve kültürel faaliyetlerden mahrum kalmaması için Baro olarak bu etkinliği düzenledik. Atatürk’ün en büyük eseri olan Cumhuriyeti, sizlerin daha da ileriye taşıyacağınıza inanıyorum.  Tamamen meslektaşlarımızdan oluşan tiyatro oyuncularımız, yoğun bir şekilde çalışarak hazırladıkları Atatürk Oratoryosu’nu profesyonelce sahnelediler ve bizlerde çocuklarımızla birlikte keyifle, onur duyarak izledik. Bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA