23:06   EVCI MAHALLESI’NDE BULUNAN METRUK BINANıN KONTROLLÜ YıKıMı GERÇEKLEŞTI   23:02   ÇOCUKLARıN HAYALLERI GERÇEĞE DÖNÜŞTÜ   22:58   BAŞKAN SEÇER VE MERAL SEÇER ‘HAMZABEYLI KÖYÜMÜZ ATÖLYE PROJESI’NIN AÇıLıŞıNA KATıLDı   22:50   “OTOMOTIV PIYASASıNDAKI DURGUNLUK KıRıLMALıDıR”   22:49   ANADOLU MOZAIĞI BÜYÜKŞEHIR’IN ‘DILDE TELDE ANADOLU’ KONSERINE YANSıDı   22:46   GÜLNAR’ıN 50 YıLLıK SU SORUNU MESKİ TARAFıNDAN ÇÖZÜLDÜ   22:40   MSK 3’TE 3 PEŞINDE   22:35   YAŞ MEYVE SEBZE IHRACATı YÜZDE 45 ARTıŞLA 5132 MILYON DOLARı AŞTı   22:32   GENEL MÜDÜR ÇAY: “SOMUT SONUÇLAR ÜRETEN IŞ BIRLIKLERINI KARARLıLıKLA SÜRDÜRECEĞIZ”   17:27   BAŞKAN SEÇER, DÜNYA BAKLIYAT GÜNÜ DOLAYıSıYLA DÜZENLENEN PROGRAMA KATıLDı  
 
   
 
 

Toroslar’da covid-19’a karşı 7/24 mücadele


Toroslar Belediyesi, Koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı 7/24 esası ile ilçe genelinde temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarını sürdürüyor.

 

Tarih : 12 Nisan 2020 Pazar 13:14

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgeyle koronavirüs tedbirleri kapsamında Mersin’in de aralarında bulunduğu 31 ilde hafta sonunu kapsayan iki gün sokağa çıkma yasağı ilan edilirken, Toroslar Belediyesi ekipleri de tedbiri elden bırakmadı. Ekipler, yasak sırasında faaliyetlerine devam edecek olan ekmek üretiminin yapıldığı fırın ve unlu mamül işletmeleri ile eczaneleri sabahın ilk saatlerinde ilaçlayarak dezenfekte etti.

BAŞKAN YILMAZ; “TEDBİRLERİMİZİ ARTTIRDIK”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ülke genelinde salgının başladığı günden bu yana ilçedeki tüm kamu kurum ve kuruluşları, yolcu minibüsleri, sağlık merkezleri, eczaneler, iş merkezleri ve otobüs durakları gibi vatandaşların ortak kullanım alanlarında dezenfeksiyon çalışmalarını sıkı bir şekilde uyguladıklarını söyledi. Hafta sonunu kapsayan iki gün sokağa çıkma yasağının sosyal mesafenin azalması amacıyla uygulanan bir tedbir olduğunu belirten Başkan Yılmaz; “Tüm dünyayı saran ve ülkemizi de etkisi altına alan salgınla ilgili devletimiz çok titiz bir çalışma yürütüyor. Yerel yönetimler olarak bizler de halk sağlığını korumak ve salgının yayılmasını önlemek amacıyla bu çalışmaya etkin bir mücadele ile destek veriyoruz. Virüs tehlikesine karşı en önemli tedbirlerden biri evde kalmak ve sosyal mesafeyi korumaktır. Toroslar Belediyesi olarak 7/24 teyakkuz halindeyiz. Kurallara uyarak bu zorlu süreci hep birlikte atlatacağız” şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA