13:09   TOROSLAR BELEDİYESİ SPOR KULÜBÜNDEN HAFTA SONU ÇİFTE GALİBİYET   13:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR 2019’DAN BU YANA ON BİNLERCE CAN DOSTUN YANINDA OLDU   13:08   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN 3 SIFIR ATIK UYGULAMASI İYİ UYGULAMA ÖRNEĞİ SEÇİLDİ   13:07   YENIŞEHIR’DE KESINTISIZ AFET MESAISI   13:06   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN HASTA VE YAKINLARINA EV KONFORUNDA HİZMET   13:05   BÜYÜKŞEHİR TARSUS’TA KÜLTÜREL KİMLİĞİN GÜÇLENMESİNE KATKI SUNUYOR   13:04   YENIŞEHIR’DE EKIPLER GECE BOYUNCA TEYAKKUZDA   11:38   MERSIN BAROSU BAŞKANı GAZI ÖZDEMIR MAZBATASıNı ALDı   18:33   MDTO’DA DEVIR TESLIM TÖRENI   18:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ’NİN EKİM AYI 3. BİRLEŞİMİ, BAŞKAN VEKİLİ GENÇ BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ  
 
   
 
 

Halk Kartlar’ın nisan ayı tutarları 23 gün önceden yatırıldı


Koronavirüs sürecinde dar gelirli vatandaşların ve esnafın sıkıntı yaşamaması için hizmetlerini salgın koşullarına göre sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Halk Kart sahiplerini de sevindirdi. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından dar gelirli vatandaşlara verilen Halk Kart’tan faydalanan 9 bin 157 kişinin kartına Nisan ayı için toplam 1 milyon 30.4 bin TL yüklendi. Halk Kart’ın 2020 yılı Mart ayı tutarını geçtiğimiz hafta hesaplara yatıran Büyükşehir, “Zorlu bir süreçten geçiyoruz. Bu süreci hiç şüphem yok ki, birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde aşacağız” diyen Başkan Vahap Seçer’in yönlendirmesiyle Nisan ayı tutarını da dar gelirli yurttaşların hesaplarına yatırdı. Böylelikle Halk Kart tutarları 23 gün erken yatırılmış oldu.

 

Tarih : 3 Nisan 2020 Cuma 14:24

Haber Merkezi

Koronavirüs salgının yaşandığı şu günlerde sosyal hizmetleri ile vatandaşların yanında olmaya devam eden Mersin Büyükşehir Belediyesi, Halk Kart sahiplerinin de yüzünü güldürdü. Büyükşehir Belediyesi, Halk Kart’ın Nisan ayı tutarını 23 gün erken yatırarak, 9 bin 157 kişinin kartına toplam 1 milyon 30.4 bin TL yükledi.

HALK KART TUTARLARI HESAPLARA YATIRILDI

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de etkisi artıran Koronavirüs sürecinde dar gelirli vatandaşların ve esnafın sıkıntı yaşamaması için hizmetlerini salgın koşullarına göre şekillendiren Büyükşehir Belediyesi, Halk Kart sahiplerini de sevindirdi. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından dar gelirli vatandaşlara verilen Halk Kart’tan faydalanan 9 bin 157 kişinin kartına toplam 1 milyon 30 bin 380 TL yüklendi. Halk Kart’ın 2020 yılı Mart ayı tutarını geçtiğimiz hafta hesaplara yatıran Büyükşehir Belediyesi, “Zorlu bir süreçten geçiyoruz. Bu süreci hiç şüphem yok ki, birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde aşacağız” diyen Başkan Vahap Seçer’in yönlendirmesiyle Nisan ayı tutarını da dar gelirli yurttaşların hesaplarına yatırdı. Böylelikle, Halk Kart tutarları 23 gün erken yatırılmış oldu. Başkan Seçer, salgın sürecinde dar gelirli yurttaşlara katkı sağlamak için Halk Kart tutarlarının erken yatırılacağını söylemişti. Mersin Büyükşehir Belediyesi, Koronavirüs salgınının başladığı günden bu yana yurttaşların tüm ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çalışmalar yaparak, dar gelirli vatandaşlardan sokağa çıkamayan 65 yaş üstü yurttaşlara, evlerinde eğitime devam eden öğrencilerden çadırlarda kalan tarım işçilerine kadar tüm yurttaşların taleplerine anında cevap vermeye devam ediyor.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!








 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA