13:09   TOROSLAR BELEDİYESİ SPOR KULÜBÜNDEN HAFTA SONU ÇİFTE GALİBİYET   13:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR 2019’DAN BU YANA ON BİNLERCE CAN DOSTUN YANINDA OLDU   13:08   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN 3 SIFIR ATIK UYGULAMASI İYİ UYGULAMA ÖRNEĞİ SEÇİLDİ   13:07   YENIŞEHIR’DE KESINTISIZ AFET MESAISI   13:06   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN HASTA VE YAKINLARINA EV KONFORUNDA HİZMET   13:05   BÜYÜKŞEHİR TARSUS’TA KÜLTÜREL KİMLİĞİN GÜÇLENMESİNE KATKI SUNUYOR   13:04   YENIŞEHIR’DE EKIPLER GECE BOYUNCA TEYAKKUZDA   11:38   MERSIN BAROSU BAŞKANı GAZI ÖZDEMIR MAZBATASıNı ALDı   18:33   MDTO’DA DEVIR TESLIM TÖRENI   18:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ’NİN EKİM AYI 3. BİRLEŞİMİ, BAŞKAN VEKİLİ GENÇ BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ  
 
   
 
 

MESKİ, çalışanlarını korona virüs hakkında bilgilendirdi


Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Korona virüs (COVID-19) ile ilgili bilgilendirme semineri gerçekleştirdi.

 

Tarih : 13 Mart 2020 Cuma 14:01

Haber Merkezi

 MESKİ Teknik Hizmetler Birimi Toplantı Salonu’nda İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürlüğü tarafından verilen seminere, ilk olarak temizlik hizmetlerinde görevli MESKİ çalışanları katıldı. Seminerde, Corona virüsün belirtileri, güncel vaka sayısı, ölüm oranı, bulaşma yolları, korunma yolları ve olası bir şüpheli vaka olması durumunda neler yapılabileceği konusunda bilgi verildi. Maskeleme yöntemleri, el ve solunum hijyeninin önemi detaylı şekilde ele alınarak, bu konularda sık yapılan yanlışlar üzerinde duruldu. İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürlüğü uzmanları tarafından yapılan açıklamada, “COVID-19 virüsünün tedavisi ve aşısı henüz bilinmemektedir. Ancak çalışmalar sürüyor. Ama COVID-19 virüsünden korunmanın yolları çok basittir. Bunların en başında ellerimizi sık sık sabunlu suyla en az 20 saniye yıkamak geliyor. Su ve sabun imkanı olmayan yerlerde de cebimizde bir cep kolonyası bulundurarak, bu dezenfekte işlemini yapmamız faydalı olacaktır. Ayrıca bu dönemde tokalaşıp öpüşmek gibi uygulamalara da ara vermek gerekmektedir. Riskli bulunan kişilerle yakın temasta ve aynı ortamda bulunmamak gerekmektedir. Bir süre kendimizi kalabalık ortamlardan da uzak tutmalıyız” denildi. Ayrıca, kurum genelinde Corona virüsüne karşı farkındalık için broşür ve afişler ile de destekleme çalışmaları başlatıldı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!








 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA