00:10   BAKAN YERLIKAYA, MERSIN’DE TRAFIKTEKI DARP OLAYıNıN GÖRÜNTÜSÜNÜ PAYLAŞTı, YENI YARGı PAKETIYLE GELEN CEZALARı DUYURDU   00:09   TARSUS’TA YıLBAŞı PAZARLARı KAPıLARıNı AÇTı   00:08   TARSUS’TA REGAIB KANDILI DAYANıŞMAYLA KARŞıLANDı   00:07   MERSIN’DE ESENLI-HEBILLI BAĞLANTı YOLU YENILENEREK HIZMETE AÇıLDı   00:06   MERSIN’DE HıYAR FIDESI DESTEĞI AYDıNCıK’TA HASADA DÖNÜŞTÜ   00:05   ERDEMLI’DE YARGı MENSUPLARıNıN LOJMAN SORUNU ÇÖZÜLÜYOR: 30 DAIRE IÇIN IMZALAR ATıLDı   00:04   MERSIN’DE REGAIP KANDILINDE 15 BIN KANDIL SIMIDI DAĞıTıLDı   00:03   MERSIN’DE FıRıNLARA SıKı DENETIM: 5 IŞLETMEYE CEZA   00:02   KAZA YAPAN ARAÇTA SıKıŞAN SÜRÜCÜ ITFAIYE EKIPLERINCE KURTARıLDı   23:55   YENİŞEHİR BELEDİYESİ AKADEMİ BİNASINA “BEBEK DOSTU BİNA” ONAYI  
 
   
 
 

Akdeniz’de ’Kadın Eğitimleri Projesi’ başlıyor


Akdeniz Belediyesi ile Türk Kadınlar Konseyi Derneği Mersin Şubesi arasında, kadınlara yönelik sağlık, hukuk ve psikoloji alanlarında uzman kişiler aracılığıyla konferanslar verilmesini kapsayan protokol imzalandı.

 

Tarih : 4 Mart 2020 Çarşamba 12:32

Haber Merkezi

Protokol imza töreninde konuşan Türk Kadınlar Konseyi Derneği Mersin Şube Başkanı Belgin Gürağaç, projenin sekiz haftalık uzun soluklu bir çalışma olacağını ifade ederek, “Kadın Eğitimleri Projesi’ (KADEP) adıyla kadınlara yönelik eğitimler planladık. Alanında uzman kişiler kadınlarımıza çeşitli eğitim ve konferanslar verecek. Belediye Başkanımız da bu konuda çok duyarlı. O nedenle ilk projemizi, Akdeniz Belediyesi ile başlatma kararı aldık" dedi.

“KADINLARA YÖNELİK PROJELERE BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ”

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ise Türk Kadınlar Konseyi Derneği ile daha önce de görüşme yaptıklarını belirtti, kadını önemsediklerini ve kadının toplumda çok önemli bir yeri olduğunu söyledi. “İmzaladığımız protokolle, bundan sonra birlikte bir yürüyüş gerçekleştireceğiz” diyen Gültak, “Mersin’de belediyeler olarak, henüz resmiyette olmasa dahi, ilk kez 2 kooperatif kuran bir belediyeyiz. Kadınlara yönelik bu tür proje ve çalışmaları gerçekten çok önemsiyoruz. İnşallah hep beraber, Akdeniz’in dezavantajlı bölgelerinde yaşayan kadınlara yönelik çok önemli ve güzel projeler hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından Başkan Gültak ve Dernek Başkanı Belgin Gürağaç arasında protokol imzalandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA