11:28   YENIŞEHIR’DE OKUL ALıŞVERIŞINE SıKı DENETIM   11:27   GÜLCAN KIŞ’TAN “OKULA DÖNÜŞ” ALARMI: EYLÜL VELİNİN DERT AYI OLDU   11:26   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KAŞLI BAKIMEVİ’NDE PATİLİ DOSTLAR İÇİN ANLAMLI İŞ BİRLİĞİ   11:25   MERSİN BÜYÜKŞEHİR, EMEKLİLERİ KUMKUYU’DA DENİZ KEYFİYLE BULUŞTURDU   11:24   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN KÜLTÜR TURİZMİ VİZYONU HER KÖŞEDE HAYAT BULUYOR   11:23   “GERÇEK BAŞARı SÜRDÜRÜLEBILIR IHRACATLA ÖLÇÜLÜR”   10:57   BAŞKAN ÖZÜNLÜ: “MSK SÜPER LİG’E DÖNECEK”   10:55   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ‘HALK KART’ AĞUSTOS AYI ÖDEMELERİNİ HESAPLARA YATIRDI   10:55   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN 30 AĞUSTOS ZAFER KUPASI’NDA ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU   10:54   MERSİN BÜYÜKŞEHİR EV SAHİPLİĞİNDEKİ 16. ‘PMOGENÇ YAZ KAMPI’ TAMAMLANDI  
 
   
 
 

Mersin’de bir haftada bin 905 işletme denetlendi


Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin talimatı ile 81 il ve ilçede eşzamanlı olarak başlatılan ve 6 gün süren ’gıda denetim seferberliği’ kapsamında, Mersin’de bin 905 işletmenin denetlendiği bildirildi.

 

Tarih : 28 Şubat 2020 Cuma 16:15

Haber Merkezi

Bakan Pakdemirli'nin talimatları ile Türkiye çapında başlatılan 'gıda denetim seferberliği', 6 günün sonunda tamamlandı. Gıda güvenilirliğini sağlamak ve farkındalığını arttırmak amacıyla hafta boyunca süren seferberlikte, ilk nokta süt ve süt ürünleri üreten işyerleri ile takviye edici gıda üretimi yapan işyerleri oldu. Mersin genelinde 13 ilçede eşzamanlı olarak gerçekleştirilen denetimlerde 76 kontrol görevlisi yer aldı. Seferberlik kapsamında bin 905 işletmeye denetim yapılırken, 91 işletmeye gıda güvenliğini riske atacak bir takım eksiklikleri gidermesi için süre verildi. Ayrıca 4 işletmeye idari para cezası uygulanırken, incelenmek üzere 24 adet numune alındı. Mersin İl Tarım ve Orman Müdürü Arif Abalı, seferberlik sürecinde yoğunlaştırılmış denetim faaliyetlerinin gerçekleştirildiğini belirterek, seferberlik haricinde de tüm denetim ekiplerinin vatandaşların güvenli gıdaya ulaşması için sahada denetimlerini sürdürdüğünü söyledi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA