23:29   TRAFIKTEKI YUMRUKLU SALDıRı: ŞÜPHELI OLAY TARIHINDE TUTUKLANDı   23:26   TRAFIKTE TARTıŞTıĞı SÜRÜCÜYE YUMRUK ATTı, O ANLAR KAMERADA   23:25   BINA YıKıMı SıRASıNDA BITIŞIK BINA ZARAR GÖRDÜ, FACIA UCUZ ATLATıLDı   23:23   TARSUS’TA KENT MEYDANı PROJESI AÇıLıŞ IÇIN GÜN SAYıYOR   23:22   MTSO 140. YıLıNı KUTLADı   23:21   KKTC’NIN 5’INCI CUMHURBAŞKANı ERSIN TATAR: "TÜRKIYE’NIN DESTEĞIYLE BUGÜNLERE ULAŞMANıN MUTLULUĞUNU YAŞıYORUZ"   23:20   TARSUS’TA HALK SAĞLıĞıNı TEHDIT EDEN ON BINLERCE ÜRÜN TOPLATıLDı   23:19   TARIHI ESER PEŞINDEKI DEFINECILER JANDARMAYA TAKıLDı   23:18   MERSIN’DE YıLBAŞı PAZARı ıŞıL ıŞıL COŞKUYLA KAPıLARıNı AÇTı   23:16   BAŞKAN SEÇER: "BÖLGEMIZDEKI HER OLUMLU YA DA OLUMSUZ GELIŞME ÜLKEMIZI ETKILIYOR"  
 
   
 
 

Mezitli, Rusların çekim alanında


Türkiye istatistik Kurumu (TUİK) raporlarına göre Türkiye’nin en fazla büyüyen kentlerinden birisi olan Mezitli, Türkiye’de yaşayanların olduğu kadar yurt dışından gelerek ülkemize yerleşmek isteyenlerin de ilgi alanına girdi.

 

Tarih : 26 Şubat 2020 Çarşamba 12:46

Haber Merkezi

Yaşamak için Mezitli’ye yerleşmek isteyen bir grup Rusya vatandaşı Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ı ziyaret ederek bilgi aldı. Başkan Tarhan’a ülkelerindeki yaşam şartları ve kültürel değerleri hakkında bilgiler veren konuklar, Mezitli’nin güzelliklerinden ve sosyal zenginliğinden çok etkilendiklerini ve yaşamak için Mezitli’yi seçmek istediklerini ifade etti.

MEZİTLİ’NİN CAZİBESİ ARTIYOR

Mezitli’nin tarihi ve sosyal yaşamı hakkında bilgiler aktaran Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da, “Mezitli son yıllarda yaptığımız çalışmalar ile Türkiye’nin en hızlı büyüyen kentlerinden birisi oldu. Mersin ve Türkiye geneli dikkate alındığında Mezitli’nin ortalamanın birkaç kat daha fazla büyüdüğü açıkça görülmektedir. Biliyoruz ki ülkemizin içerisinde bulunduğu ekonomik sıkışıklık yaşanmasaydı bu büyüme çok daha fazla olacaktı” dedi. Mezitli’nin bu denli büyümesinden ve tercih edilmesinden dolayı mutlu olduklarını ifade eden Başkan Tarhan, “Biz görev anlayışımızı Mezitli’de yaşayan herkesin yaşadığı kentte mutlu olması üzerine belirledik. Bu durum elbette ki kentimizin cazibesinin de artmasına neden oluyor. Bugün Rusya’dan gelen vatandaşlarımız bizden Mezitli hakkında bilgiler aldılar. Mezitli’nin güzelliğinden ve buradaki sosyal ve kültürel yaşamdan etkilendiklerini belirttiler. Biz kendilerini kentimizde ağırlamaya çalıştık. Belediyemizin çalışmaları ve kentimiz hakkında söyledikleri için sonsuz teşekkürlerimizi sunarız” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA