11:28   YENIŞEHIR’DE OKUL ALıŞVERIŞINE SıKı DENETIM   11:27   GÜLCAN KIŞ’TAN “OKULA DÖNÜŞ” ALARMI: EYLÜL VELİNİN DERT AYI OLDU   11:26   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KAŞLI BAKIMEVİ’NDE PATİLİ DOSTLAR İÇİN ANLAMLI İŞ BİRLİĞİ   11:25   MERSİN BÜYÜKŞEHİR, EMEKLİLERİ KUMKUYU’DA DENİZ KEYFİYLE BULUŞTURDU   11:24   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN KÜLTÜR TURİZMİ VİZYONU HER KÖŞEDE HAYAT BULUYOR   11:23   “GERÇEK BAŞARı SÜRDÜRÜLEBILIR IHRACATLA ÖLÇÜLÜR”   10:57   BAŞKAN ÖZÜNLÜ: “MSK SÜPER LİG’E DÖNECEK”   10:55   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ‘HALK KART’ AĞUSTOS AYI ÖDEMELERİNİ HESAPLARA YATIRDI   10:55   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN 30 AĞUSTOS ZAFER KUPASI’NDA ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU   10:54   MERSİN BÜYÜKŞEHİR EV SAHİPLİĞİNDEKİ 16. ‘PMOGENÇ YAZ KAMPI’ TAMAMLANDI  
 
   
 
 

Kariyer Merkezi, projelerini tanıttı


Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi, Mersin’de iş arayanlar, işverenler ve öğrencilere yönelik yaratıcı ve faydalı projelere imza atıyor. Mülakat simülasyonundan mesleki eğitim programlarına, yönetici geliştirme programından kariyer sohbetlerine kadar birçok projede iş arayanlar ile işverenleri buluşturan Kariyer Merkezi, Mersin Turizm İşletmecileri Derneği (MERTİD) toplantısında projelerini tanıttı.

 

Tarih : 18 Şubat 2020 Salı 13:13

Haber Merkezi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in öncülüğünde hayata geçirilen Kariyer Merkezi, yaptığı çalışmalar ve uygulamaya geçirdiği projelerle, iş arayanlara yetenekleri doğrultusunda rehberlik ederken, fark yaratacak etkinliklere ve projelere imza atıyor. Mülakat simülasyonundan mesleki eğitim programlarına, yönetici geliştirme programından kariyer sohbetlerine kadar birçok projede iş arayanlar ile işverenleri buluşturan Kariyer Merkezi, Mersin Turizm İşletmecileri Derneği (MERTİD) toplantısında projelerini tanıttı.

MERSİN TURİZMİNE KATKI SUNACAK PROJELER GELİŞTİRİLECEK

MERTİD koordinasyonunda düzenlenen Ocak ayı toplantısına Mersin Vali Yardımcısı Mustafa Atsız, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Olcay Tok, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan, Mersin Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Hamit İzol ve çok sayıda turizm işletmecisi katıldı. Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Olcay Tok, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer öncülüğünde turizm konusunu önemsediklerini vurgularken, Mersin turizminin gelişmesine katkı sunacak projelerin içinde olacaklarının altını çizdi. Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi Müdürü Serkan Özada, toplantıda gerçekleştirdiği sunumda öncelikle Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yeni kurulan Kariyer Merkezi’nin kuruluş amaçlarını ve hedef kitlesini paylaştı. Özada, Başkan Vahap Seçer’in en önemli projelerinden biri olan Kariyer Merkezi olarak “Turizmde Kariyer” konusu üzerinde çalışma yaptıklarını, iş arayan ve öğrencilerin turizm dönemi başlamadan önce turizm sektörü ile buluşmasının hem sektöre hem de istihdama katkı sağlayabileceğini söyledi. Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası, Mersin Üniversitesi, Tarsus Üniversitesi, Çağ Üniversitesi, Toros Üniversitesi, Mersin Turizm İşletmecileri Derneği, Girişimci İnsan Kaynakları Derneği işbirliğinde gerçekleşmesi hedeflenen projenin altyapı çalışmaları sona erdiğinde kamuoyuyla paylaşılacağı ifade edildi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA