00:10   BAKAN YERLIKAYA, MERSIN’DE TRAFIKTEKI DARP OLAYıNıN GÖRÜNTÜSÜNÜ PAYLAŞTı, YENI YARGı PAKETIYLE GELEN CEZALARı DUYURDU   00:09   TARSUS’TA YıLBAŞı PAZARLARı KAPıLARıNı AÇTı   00:08   TARSUS’TA REGAIB KANDILI DAYANıŞMAYLA KARŞıLANDı   00:07   MERSIN’DE ESENLI-HEBILLI BAĞLANTı YOLU YENILENEREK HIZMETE AÇıLDı   00:06   MERSIN’DE HıYAR FIDESI DESTEĞI AYDıNCıK’TA HASADA DÖNÜŞTÜ   00:05   ERDEMLI’DE YARGı MENSUPLARıNıN LOJMAN SORUNU ÇÖZÜLÜYOR: 30 DAIRE IÇIN IMZALAR ATıLDı   00:04   MERSIN’DE REGAIP KANDILINDE 15 BIN KANDIL SIMIDI DAĞıTıLDı   00:03   MERSIN’DE FıRıNLARA SıKı DENETIM: 5 IŞLETMEYE CEZA   00:02   KAZA YAPAN ARAÇTA SıKıŞAN SÜRÜCÜ ITFAIYE EKIPLERINCE KURTARıLDı   23:55   YENİŞEHİR BELEDİYESİ AKADEMİ BİNASINA “BEBEK DOSTU BİNA” ONAYI  
 
   
 
 

MESKİ’de 2. Gözetim Tetkiki başladı


Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğünde, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından gerçekleştirilen TS EN ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi 2. Gözetim Tetkiki başladı.

 

Tarih : 12 Şubat 2020 Çarşamba 12:40

Haber Merkezi

TSE’den Mersin’e gelen 2 kişilik tetkik ekibi, MESKİ Genel Müdürlüğünde 11-14 Şubat 2020 tarihleri arasında incelemelerde bulunacak. Baş Tetkik Görevlisi Rasim Yılmaz ve tetkik görevlilerinden Fatih Sağdıç, TS EN ISO 14001:2015 Çevre Yönetim Sistemi’nin 2. Gözetim Tetkikini yürütecek. Çevre Yönetim Sistemi 2. Gözetim Tetkikinin açılış toplantısı MESKİ’de gerçekleştirildi. MESKİ Genel Müdürü Alaeddin Alkaç, toplantıda TSE tetkikçilerine, genel müdür yardımcılarına, daire başkanlarına ve mesai arkadaşlarına teşekkür etti. Alkaç, “Tüm canlıların yaşam kaynağı olan suyun güvenli ve sağlıklı olarak vatandaşlarımıza ulaştırabilmesi, oluşan atık suların aynı hassasiyetle toplanması ve zararsız bir şekilde bertaraf edilmesi, ulusal ve uluslararası kalite standartlarını uygulayarak ve yönetim sistemi şartlarına uyarak etkinliğini sürekli iyileştirme çalışmalarımız devam etmektedir” dedi.

DOĞA DOSTU ÜRÜNLER TERCİH EDİLMELİ

2017’de çalışmalarına başladıkları ve belgelendirdikleri TS EN ISO 14001:2015 Çevre Yönetim Sistemi kapsamında faaliyetlerinin çevresel etki/boyut analizleri yapılarak, aksiyon oluşturulması için gerekli alanların belirlendiğini ifade eden Alkaç, “Tüm faaliyetlerimizi kapsayacak atık yönetim prosedürleri oluşturulmuş ve atık minimizasyonu, kaynağında ayırma ile ilgili alt yapı çalışmalarına başlanmıştır. Satın alınan ürünlerde doğa dostu ürünler tercih edilerek, özünde doğal kaynakların kullanımının azaltılması, toprağa, suya, havaya verilen zararların minimum düzeye indirilmesi amaçlanmıştır. Bugün başlayacak Çevre Yönetim Sistemi 2. Gözetim Tetkikini bir öğrenme ve iyileştirme fırsatı olarak gördüğümüzü belirtir, başarılı bir tetkik olmasını dilerim” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA