19:17   TOROSLAR’A 2 YENİ HİZMET ARACI   19:14   CUMHURİYET’İN İZLERİ YENİŞEHİR’DE KONUŞULDU   00:10   BAKAN YERLIKAYA, MERSIN’DE TRAFIKTEKI DARP OLAYıNıN GÖRÜNTÜSÜNÜ PAYLAŞTı, YENI YARGı PAKETIYLE GELEN CEZALARı DUYURDU   00:09   TARSUS’TA YıLBAŞı PAZARLARı KAPıLARıNı AÇTı   00:08   TARSUS’TA REGAIB KANDILI DAYANıŞMAYLA KARŞıLANDı   00:07   MERSIN’DE ESENLI-HEBILLI BAĞLANTı YOLU YENILENEREK HIZMETE AÇıLDı   00:06   MERSIN’DE HıYAR FIDESI DESTEĞI AYDıNCıK’TA HASADA DÖNÜŞTÜ   00:05   ERDEMLI’DE YARGı MENSUPLARıNıN LOJMAN SORUNU ÇÖZÜLÜYOR: 30 DAIRE IÇIN IMZALAR ATıLDı   00:04   MERSIN’DE REGAIP KANDILINDE 15 BIN KANDIL SIMIDI DAĞıTıLDı   00:03   MERSIN’DE FıRıNLARA SıKı DENETIM: 5 IŞLETMEYE CEZA  
 
   
 
 

SÖZ DEĞİL DESTEK İSTİYORUZ!


Mersin Ortopedik Engelliler Derneği Başkanı Nalan Bakır “Ne yazık ki faaliyetlerimizde yanımızda görmek istediğimiz, öncelikle resmi kurumlar olmak üzere bir çok kuruluş arkamızda siyasi destek görmeyince bizleri dikkate almıyorlar ve en kötüsü bize etkinlik öncesi yüksek vaatlerde bulunan ileri gelen bazı işadamları verdikleri sözden dönerek bizleri hayal kırıklığına uğratmışlardır, biz sizlerden söz istemiyoruz destek de istemiyoruz” dedi.

 

Tarih : 9 Ocak 2020 Perşembe 11:34

Haber Merkezi

 

Mersin Ortopedik Engelliler Derneği tarafından bu yıl 2. Düzenlenen kültür sanat şenliklerinde “Her şeye rağmen hayatın gülünecek bir yönü mutlaka vardır” sloganıyla düzenlenen gece de Yavuz Seçkin ve engelli sanatçılar sahne aldı.  Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayında 19 Aralık 2019  tarihinde düzenlenen organizasyonda, Parodileriyle ve taklitleriyle geceye renk katan sanatçı, konuklara keyifli bir gece yaşattı, elde edilen gelirle ortopedik engellilere akülü araba ve manuel sandalye alındı.

 

“RESMİ KURUMLAR DESTEK VERMİYOR”

 Gece sonunda Yavuz Seçkin’e engelliler adına bir plaket takdim eden Dernek Başkanı Azize Nalan Bakır, “Amacımız, her şeye rağmen hayatın gülünecek bir yönü mutlaka vardır sloganıyla halkımızla ve kurumlarla engellilerin buluşmasını sağlayarak hep birlikte gülmenin ve eğlencenin tadını çıkarmak ve pozitif bir gün yaşatmaktı. Kurumların ve kuruluşların bu etkinliklerinde yanlarında olması gerektiğini belirterek, biz hiçbir yapıya tabi değiliz biz bir engelli derneğiyiz ve engellileri temsil ediyoruz, her kuruluşta olduğu gibi her türden siyasi görüşü olan engelliler derneğimiz çatısı altında buluşuyor ama biz hiç kimseyi siyasi görüşüne göre değerlendirmiyoruz. Hepsi bizim kardeşimiz ve onların sorunlarının çözümü yönünde faaliyetlerimize devam ediyoruz. Ancak ne yazık ki faaliyetlerimizde yanımızda görmek istediğimiz, öncelikle  resmi kurumlar olmak üzere bir çok kuruluş arkamızda siyasi destek görmeyince bizleri dikkate almıyorlar ve en kötüsü bize etkinlik öncesi yüksek vaatlerde bulunan ileri gelen bazı işadamları verdikleri sözden dönerek bizleri hayal kırıklığına uğratmışlardır, biz sizlerden söz istemiyoruz destek de istemiyoruz sadece verdiğiniz sözü yerine getirin engellileri hayal kırıklığına uğratmayın çünkü biz, hiçbir siyasi yapının piyonu olmadan sadece engelliler için çabaladık ve böyle de devam edeceğiz. Bu anlamlı gecede bize destek veren yanımızda olan Mersin halkına ve Yavuz Seçkin’e bizler için gösterdiği özveri ve anlayış için tekrar teşekkür eder sanat hayatında başarılar dilerim” dedi.

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA