19:17   TOROSLAR’A 2 YENİ HİZMET ARACI   19:14   CUMHURİYET’İN İZLERİ YENİŞEHİR’DE KONUŞULDU   00:10   BAKAN YERLIKAYA, MERSIN’DE TRAFIKTEKI DARP OLAYıNıN GÖRÜNTÜSÜNÜ PAYLAŞTı, YENI YARGı PAKETIYLE GELEN CEZALARı DUYURDU   00:09   TARSUS’TA YıLBAŞı PAZARLARı KAPıLARıNı AÇTı   00:08   TARSUS’TA REGAIB KANDILI DAYANıŞMAYLA KARŞıLANDı   00:07   MERSIN’DE ESENLI-HEBILLI BAĞLANTı YOLU YENILENEREK HIZMETE AÇıLDı   00:06   MERSIN’DE HıYAR FIDESI DESTEĞI AYDıNCıK’TA HASADA DÖNÜŞTÜ   00:05   ERDEMLI’DE YARGı MENSUPLARıNıN LOJMAN SORUNU ÇÖZÜLÜYOR: 30 DAIRE IÇIN IMZALAR ATıLDı   00:04   MERSIN’DE REGAIP KANDILINDE 15 BIN KANDIL SIMIDI DAĞıTıLDı   00:03   MERSIN’DE FıRıNLARA SıKı DENETIM: 5 IŞLETMEYE CEZA  
 
   
 
 

Yaralı bulunan dağ keçisi kurtarılamadı


Mersin’in Bozyazı ilçesinde ateşli silahla vurulan ve yaralı halde doğaseverlerce yol kenarında bulunan dağ keçisi, götürüldüğü veterinerde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

Tarih : 7 Ocak 2020 Salı 13:54

Yaralı olarak bulunan dağ keçisi, Mersin Büyükşehir Belediyesine ait Bozyazı Tekmen Mahallesi'nde bulunan hayvan bakım ve rehabilitasyon merkezine teslim edildi. Bir süre sonra nefes almakta zorluk çeken dağ keçisine buradaki veteriner hekimler gerekli müdahaleyi yaptı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

“KAÇAK AVCILIĞA İSE HİÇ KİMSE GÖZ YUMMAMALI”

Veteriner hekimler yaptığı incelemede ölen dağ keçisinin hamile olduğunu belirledi. Keçiyi bulanlardan Bahadırhan Karakoç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak ölen dağ keçisine üzüldüklerini söyledi. Karakoç, “Bizler insani görevimizi yerine getirdik. Yaşam savaşı veren dağ keçisine sabaha kadar veteriner arkadaşlarımla birlikte her türlü müdahaleyi yaptık ancak kurtaramadık. Üstelik hamile olduğunu öğrenince üzüntüm bir kat daha arttı. Anamur’daki ve hayvan bakım ve rehabilitasyon merkezindeki veteriner arkadaşlarıma çabalarından dolayı teşekkür ederim. Vatandaşlarımızdan ise ricam kaçak avcılık yapanları gördükleri zaman mutlaka yetkililere bildirsinler. Unutulmamalı, insanların yaşam hakkı olduğu kadar hayvanların da yaşam hakkının olduğu. Avcılık ise belirlenen süreler içerisinde yapılmalı. Kaçak avcılığa ise hiç kimse göz yummamalı” dedi. (iha)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA