Akıl almaz gıda skandalı


Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, gelen bir ihbar üzerine Yukarıburhan Mahallesi’nde gerçekleştirdikleri denetimde, son kullanma tarihi geçmiş binlerce koli şekerleme ve çikolata ele geçirdi.

 

Tarih : 24 Haziran 2025 Salı 16:03

Akdeniz Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre; vatandaşların yaptığı ihbarı değerlendiren zabıta ekipleri, çocukların yoğun olarak tükettiği çikolata, gofret ve şekerleme türü ürünlerin son kullanma tarihlerinin geçtiği ve mahalle arasındaki bir depoda saklanarak piyasaya sürülmek üzere hazırlandığını tespit etti. Belirtilen adrese giden ekipler, yaptıkları incelemede yaklaşık 3 bin 500 koli tarihi geçmiş çikolata, gofret ve şekerleme ele geçirdi. Ürünlerin piyasaya sürülmeden önce depolandığı öğrenildi. Akdeniz İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleriyle yapılan ortak çalışmanın ardından sağlıksız ürünler 5 kamyonla taşınarak kontrollü şekilde imha edildi. Akdeniz Belediyesi yetkilileri, halk sağlığını tehlikeye atanlara kesinlikle göz açtırmayacaklarını belirterek, denetimlerin aralıksız devam edeceğini bildirdi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA