20:45   BAŞKAN ALI BOLTAÇ, 6 ŞUBAT’ıN YıL DÖNÜMÜNDE ADıYAMAN’DA DAYANıŞMAYA ORTAK OLDU   20:42   HIRANUR IÇIN ADALET ÇAĞRıSı   20:10   TOROSLAR’DA ŞUBAT MECLISININ IKINCI BIRLEŞIMI YAPıLDı   20:06   MEZITLI BELEDIYESI’NDEN 6 ŞUBAT DEPREM ŞEHITLERI ANıSıNA LOKMA IKRAMı   20:02   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, DOSTHANE ILE HASTA VE YAKıNLARıNıN YANıNDA   20:15   BETEM’LERDE ÖĞRENCI KABULÜ NOTER HUZURUNDA KURA ILE YAPıLDı   20:10   MERSIN BÜYÜKŞEHIR KALITEYI AKREDITASYON SERTIFIKASı ILE TAÇLANDıRDı   20:07   BAŞKAN YıLDıZ’DAN DEPREM MESAJı: “AYNı ACıLARı YAŞAMAMAK ELIMIZDE”   20:05   MEZITLI’DE 7’DEN 70’E HERKES IÇIN EĞITIM, SANAT VE SPOR IMKÂNı   19:59   ‘SINEMANıN İLHAM VEREN ANıLARı’ SERGISI SANATSEVERLERLE BULUŞTU  
 
   
 
 

Silifke’de Dünya Yoga Günü kutlandı


Silifke Belediyesi tarafından ’Dünya Yoga Günü’ dolayısıyla düzenlenen etkinlikte yoga tutkunları, Taşucu sahilinde bir araya geldi. ‘Matını Al Gel’ sloganıyla ikincisi gerçekleştirilen yoga etkinliğinde sağlıklı yaşam için vücudu esnetme ve nefes teknikleri gibi egzersizler yapıldı.

 

Tarih : 23 Haziran 2025 Pazartesi 12:26

Haber Merkezi

 Silifke Belediyesi tarafından, “21 Haziran Dünya Yoga Günü” münasebetiyle, Taşucu Denizkızı Cafe yanında, halkın katılımıyla yoga etkinliği gerçekleştirildi. Yoga etkinliğine her yaş grubundan çok sayıda katılımcı yoğun ilgi gösterdi. Taşucu Denizkızı Cafe yanında, saat 18:00’da gerçekleştirilen yoga seansına, genç yaşlı herkes büyük ilgi gösterdi. Belediye tarafından düzenlenen etkinlikte, sahil kenarına matlar serildi ve yoga eğitmeni Nazan Demirtaş eşliğinde bir saat boyunca yoga seansı gerçekleştirildi. Deniz ve gün batımı manzarası eşliğinde başlayan yoga seansı, katılımcılara hem fiziksel hem de zihinsel bir yenilenme sağladı. Eğitmen eşliğinde çeşitli yoga pozisyonları ve nefes teknikleri uygulandı.

DEMİRTAŞ, ‘DÜNYA YOGA GÜNÜ’NÜ KUTLADIK’

Silifke’de ikincisi gerçekleştirilen yoga etkinliğinin katılımcılar için ayrı bir önem arz ettiğini vurgulayan Eğitmen Nazan Demirtaş, ‘Öncelikle bu organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sıcak havaya rağmen katılım güzeldi. Yoga eğitmeni olarak Dünya Yoga Günü’nü Silifke’de ikinci kez kutluyoruz. Geçtiğimiz yılda katılımcılar yoğun ilgi göstermişlerdi. Her geçen yıl giderek katılımcı sayımız artıyor ve yoganın önemini daha iyi anlıyoruz. Silifke Belediye Başkanımız Sn. Dr. Mustafa Turgut’a, katılımcı olan ve buraya gelen herkese çok teşekkür ediyorum’ Yoga hareketlerini alanında uzman eğitmen Nazan Demirtaş eşliğinde tekrarlayan katılımcılar, bir saat boyunca nefes egzersizi ve meditasyon yaparak dinginlik sağladı. Yoga tutkunları etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA