00:03   MERSIN BÜYÜKŞEHIR MECLISI’NIN ŞUBAT AYı 1. BIRLEŞIMI, BAŞKAN SEÇER BAŞKANLıĞıNDA GERÇEKLEŞTIRILDI   00:00   MERSIN BÜYÜKŞEHIR MAVI KART SISTEMI ILE DENIZI KORUYOR   23:47   BAŞKAN SEÇER VE MERAL SEÇER ‘4. NERGIS ŞENLIĞI’NE KATıLDı   23:42   AKİB, 2026’YA 1,41 MILYAR DOLARLıK IHRACATLA BAŞLADı   23:40   “MAHALLENIZE, HIZMETLERE SAHIP ÇıKıN”   23:38   MESKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ, HACıHALILARPAÇ’ıN IÇME SUYU ALTYAPıSıNı YENILEDI   23:36   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, YÜRÜYÜŞ VE BISIKLET YOLLARıNDA MOTORLU TAŞıTLARA GEÇIT VERMIYOR   23:34   YENIŞEHIR’DEN HAYAT KURTARACAK HAMLE AFETLERE KARŞı ’YAŞAM LIMANı’   23:32   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 29. EMITT FUARI’NDA YERİNİ ALDI   23:30   6 ŞUBAT DEPREMLERİ SONRASI “PSİKOLOJİK İYİLEŞME VE TOPLUMSAL DAYANIŞMA PANELİ”  
 
   
 
 

’Ferdici Mehmet’e bir maaş ikramiye!


Mersin’de görevini yaparken söylediği Ferdi Tayfur şarkılarıyla ilgi gören Mehmet Uğraş, bir maaş ikramiye ile ödüllendirildi. Akdeniz Kaymakamı ve Akdeniz Belediye Başkan Vekili Zeyit Şener, görevini sevgiyle yapan çalışanların her zaman takdir edilmesi gerektiğini belirterek, sosyal medyada ’Ferdici Mehmet’ olarak bilinen Uğraş’a hizmet aşkından dolayı teşekkür etti.

 

Tarih : 11 Mart 2025 Salı 12:36

Haber Merkezi

Akdeniz Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne bağlı temizlik ekibinde çalışan Mehmet Uğraş, çöp toplarken söylediği Ferdi Tayfur şarkısının yer aldığı videoyu sosyal medya hesabında paylaştı. Sosyal medyada 'Ferdici Mehmet' olarak bilinen Uğraş'ın paylaştığı video büyük ilgi görürken, sempatik tavırları da vatandaşların beğenisini topladı. Bunun üzerine Akdeniz Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Zeyit Şener, görevini yaparken söylediği Ferdi Tayfur şarkılarıyla gündeme gelen Uğraş'ı makamında ağırladı. Görevini sevgiyle yapan çalışanların her zaman takdir edilmesi gerektiğini belirten Şener, Uğraş'a hizmet aşkından dolayı teşekkür ederek, çalışma azmini ve vatandaşlarla kurduğu olumlu iletişimi ödüllendirmek amacıyla kendisine bir maaş ikramiye verdi.

"İŞ GÜVENLİĞİ KURALLARINA DA MUTLAKA UYULMASI GEREKİYOR"

Görüşme sırasında iş güvenliğine de vurgu yapan Şener, "Bizim işimiz, Akdeniz'e ve burada yaşayan vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet etmektir. Görevini layıkıyla yerine getiren, işini keyifle yapan ve güler yüzüyle halkın takdirini kazanan çalışanlarımızı desteklemek bizim için önemli. Bu nedenle Mehmet kardeşimizi ödüllendirmeyi uygun gördük. Ancak çalışma sırasında iş güvenliği kurallarına da mutlaka uyulması gerekiyor. Kendisine bu konuda gerekli hatırlatmaları yaptık. İşçimiz artık şarkılarını aracın arkasında değil, güvenli bir şekilde aracın içinde söyleyecek" dedi. Belediye çalışanlarının moral ve motivasyonunun önemine dikkat çeken Şener, halkla iç içe olan personelin özverili çalışmalarının her zaman takdir edileceğini kaydetti. Mehmet Uğraş ise aldığı ödülden dolayı büyük mutluluk duyduğunu dile getirerek, işini severek yaptığını ve vatandaşlara hizmet etmekten gurur duyduğunu kaydetti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA