23:09   BAŞKAN VEKILI BEŞIKÇI’DEN YENI SEZON ÖNCESI AKDENIZ BELEDIYE SPOR’A TAM DESTEK   23:07   TARSUS BELEDİYESİ’NDEN KIRSAL MAHALLELERDE KAPSAMLI YOL ÇALIŞMASI   23:07   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN KURS MERKEZLERİ’NDEN MEZUN OLAN ÖĞRENCİLER BAŞKAN SEÇER’İ ZİYARET ETTİ   23:05   BÜYÜKŞEHİR’İN TENİS KORTLARINDA ZAFER BAYRAMI HEYECANI BAŞLADI   23:05   BÜYÜKŞEHİR’İN TENİS KORTLARINDA ZAFER BAYRAMI HEYECANI BAŞLADI   23:04   BÜYÜKŞEHİR’DEN MEVLİT KANDİLİ’NDE 15 BİN KANDİL SİMİDİ İKRAMI   23:03   16. ‘PMOGENÇ YAZ KAMPI’ BÜYÜKŞEHİR EV SAHİPLİĞİNDE MERSİN’DE BAŞLADI   23:02   TARSUS BELEDİYESİ’NDEN 16 CAMİDE KANDİL SİMİDİ İKRAMI   22:49   TOROSLAR’DAN TÜRKİYE’YE ÖRNEK BİRLİKTELİK   22:47   ZAMANıN ÖTESINDE: MARINA VE DOĞA FOTOĞRAF YARıŞMASı BAŞLADı!  
 
   
 
 

Tarsus’ta yol çalışmaları sürüyor


Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, kırsal bölgelerde önem arz eden noktalarda sathi asfalt döküm çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Tarsus’a bağlı Yunusoğlu Mahallesi ile Tekeliören Mahallesi arasında yer alan 3,5 kilometre uzunluğundaki yolda zemin hazırlık çalışması işleminin ardından, çift kat sathi asfalt kaplama çalışması uyguladı. Tarımsal üretimin de yoğun olduğu bölgede yer alan yolda asfalt serim işlemi tamamlandı.

 

Tarih : 10 Eylül 2024 Salı 11:22

Haber Merkezi

 Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, kırsal bölgelerde önem arz eden noktalarda sathi asfalt döküm çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Tarsus’a bağlı Yunusoğlu Mahallesi ile Tekeliören Mahallesi arasında yer alan 3,5 kilometre uzunluğundaki yolda zemin hazırlık çalışması işleminin ardından, çift kat sathi asfalt kaplama çalışması uyguladı. Tarımsal üretimin yoğun şekilde yapıldığı bölgede yer alan söz konusu yol, hızlı tren projesi nedeniyle bazı hemzemin geçitlerin kapanmasından dolayı daha sık kullanılmaya başlandı. Yunusoğlu ile Tekeliören Mahallelerinde yaşayan vatandaşların yanı sıra, çevre yerleşim yerlerinde yaşayanların da sıklıkla kullandığı yol üzerinde, Büyükşehir Belediyesi ekipleri asfalt serim işlemini tamamladı.

MUHTAR GÖKLER: “ÇİFTÇİLERİMİZ DAHA ÖNCE ÇOK MAĞDUR DURUMDAYDI”

Tekeliören Mahallesi Muhtarı Ali İrfan Coşkun, bölgede yapılan yatırımlar nedeniyle yol üzerinde trafik yoğunluğunun arttığına dikkat çekerek, “Burası, tarımsal faaliyette bulunan vatandaşların yoğunlukla kullandığı bir yol. Çukurova Bölgesel Havalimanı’nın hizmete girmesi ve hızlı tren hattından dolayı, bu yolun da kullanımı arttı. Yolumuz daha önce çok kötü vaziyetteydi. Başkanımız Vahap Seçer’den talepte bulunduk ve talebimize karşılık vererek, bu yolu sathi kaplama yaptırdı. Kendisine, mahallem ve şahsım adına teşekkür ederim” dedi. Yunusoğlu Mahallesi Muhtarı İzzet Gökler de, bir önceki dönem Yunusoğlu ile D-400 Karayolu arasında kalan ana giriş bölümünün yine Büyükşehir Belediyesi tarafından sıcak asfaltla kaplandığını hatırlatarak, “Burası şu anda çok güzel oldu. Vahap Bey göreve geldikten sonra, 25 seneden beri yapılmayan yollar yapıldı. Şimdi de üreticilerimizin ve çiftçilerimizin gidiş-geliş yaptığı Tekeliören-Yunusoğlu arasındaki yolumuzun asfalt serimi gerçekleşti. Çiftçilerimiz daha önce çok mağdur durumdaydı. Kendisine çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA