20:23   ENGELLININ 20 BIN TL’LIK CEZASıNı ÖDEYEREK GÖNÜLLERE DOKUNDULAR   20:22   SAYAPARK’TA YıLBAŞı COŞKUSU TÜM HıZıYLA DEVAM EDIYOR   20:21   OKUL MÜDÜRÜNÜ VURAN ÇOCUĞUN BABASı DA GÖZALTıNA ALıNDı   20:20   12 YAŞıNDAKI ÖĞRENCI OKUL MÜDÜRÜNÜ VURDU: O ANLAR KAMERADA   20:19   TARSUS’UN YÖRESEL LEZZETLERI KAYıT ALTıNA ALıNıYOR   20:18   MERSIN’DE BALıKÇıLARA EKIPMAN DESTEĞI SÜRÜYOR   20:15   BAŞKAN YILDIZ, “TOROSLAR’IN HER NOKTASINA HİZMET ULAŞTIRIYORUZ”   20:11   KAYAN; MERSIN, SADECE BÜYÜYEN DEĞIL, TÜRKIYE’YI BÜYÜTEN BIR ŞEHIR OLACAK   20:09   TÜRKİYE GENELİNDE DARALMA SÜRERKEN AKDENİZ HAZIR GİYİMİ İVME KAZANDI   20:08   TOROSLAR’IN MELEKLERİ YENİLMEZLİK SERİSİNİ SÜRDÜRÜYOR  
 
   
 
 

Mersin’de uyuşturucu madde operasyonu: 3 gözaltı


Mersin’de jandarma ekipleri uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik operasyonlarda 3 şüpheliyi yakaladı. Öte yandan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mersin’in de aralarında bulunduğu 42 ilde uyuşturucuya karşı düzenlenen “Narkoçelik-37” operasyonları ile 479 kilogram uyuşturucu madde ve 160 bin 967 adet uyuşturucu hapın ele geçirildiğini ve 227 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

 

Tarih : 4 Eylül 2024 Çarşamba 11:51

Haber Merkezi

Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Erdemli, Çamlıyayla ve Mut ilçelerinde yaptığı araştırmalar sonucunda, 3 şahsın kenevir bitkisi ekimi yaparak imal ettiği uyuşturucunun ticaretini yaptığını tespit etti. Tespit edilen şüphelileri takibe alan jandarma ekipleri, düzenledikleri operasyonla şüpheli şahısları yakaladı. Şahısların ev ve eklentilerinde yapılan aramada ise 212 kök kenevir, 2 bin 697 gram kubar esrar ile bir adet hassas terazi ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, işlemleri tamamlanmak üzere Jandarma Komutanlığına götürüldü.

42 İLDE UYUŞTURUCUYA KARŞI “NARKOÇELİK-37” OPERASYONU

Öte yandan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mersin’in de aralarında bulunduğu 42 ilde uyuşturucuya karşı düzenlenen “Narkoçelik-37” operasyonları ile 479 kilogram uyuşturucu madde ve 160 bin 967 adet uyuşturucu hapın ele geçirildiğini ve 227 şüphelinin yakalandığını açıkladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın paylaştığı bilgilere göre; Gaziantep, Ankara, Diyarbakır, Şanlıurfa, Samsun, İzmir, Bursa, Konya, Antalya, Mersin, Adana, Manisa, Denizli, Kocaeli, Malatya, Kırıkkale, Kırklareli, İstanbul, Trabzon, Kayseri, Van, Elazığ, Uşak, Balıkesir, Sakarya, Tekirdağ, Ağrı, Burdur, Çanakkale, Osmaniye, Yalova, Yozgat, Aydın, Eskişehir, Hatay, Kahramanmaraş, Muğla, Ordu, Aksaray, Bolu, Düzce ve Kilis olmak üzere 42 ilde "Narkoçelik-37” operasyonları düzenlendi. 567 ekip, bin 418 personel, 12 hava aracı ve 37 narkotik dedektör köpeğinin katılımıyla düzenlenen operasyonlarda 479 kilogram uyuşturucu madde ile 160 bin 967 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Ayrıca operasyonlar sonucu 227 şüpheli ise yakalandı.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA