00:03   MERSIN BÜYÜKŞEHIR MECLISI’NIN ŞUBAT AYı 1. BIRLEŞIMI, BAŞKAN SEÇER BAŞKANLıĞıNDA GERÇEKLEŞTIRILDI   00:00   MERSIN BÜYÜKŞEHIR MAVI KART SISTEMI ILE DENIZI KORUYOR   23:47   BAŞKAN SEÇER VE MERAL SEÇER ‘4. NERGIS ŞENLIĞI’NE KATıLDı   23:42   AKİB, 2026’YA 1,41 MILYAR DOLARLıK IHRACATLA BAŞLADı   23:40   “MAHALLENIZE, HIZMETLERE SAHIP ÇıKıN”   23:38   MESKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ, HACıHALILARPAÇ’ıN IÇME SUYU ALTYAPıSıNı YENILEDI   23:36   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, YÜRÜYÜŞ VE BISIKLET YOLLARıNDA MOTORLU TAŞıTLARA GEÇIT VERMIYOR   23:34   YENIŞEHIR’DEN HAYAT KURTARACAK HAMLE AFETLERE KARŞı ’YAŞAM LIMANı’   23:32   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 29. EMITT FUARI’NDA YERİNİ ALDI   23:30   6 ŞUBAT DEPREMLERİ SONRASI “PSİKOLOJİK İYİLEŞME VE TOPLUMSAL DAYANIŞMA PANELİ”  
 
   
 
 

Havuzda mahsur kalan yılan ve fareyi kurtardı


Mersin’de bir kara yılan kovaladığı fare ile havuza düştü, çiftçi İbrahim Gülşen her ikisini de kurtarıp ’güle güle’ diye uğurladı.

 

Tarih : 2 Eylül 2024 Pazartesi 12:29

Olay, ilçeye bağlı Koyuncu Mahallesi Çevt Tepesi mevkisindeki bir bahçede meydana geldi. Çiftçi İbrahim Gülşen bahçeye işlerini yapmaya geldiğinde yaklaşık 2 metre uzunluğunda bir kara yılan ile farenin havuzda mahsur kaldığını fark etti. Yılanın havuzdan çıkmak için defalarca hamle yapmasına rağmen başarısız olması nedeniyle devreye Gülşen girdi. Eline bir sopa alan Gülşen önce yılanı kurtarıp doğal ortamına bıraktı. "Benim sınırlarımın dışına çık güle güle canım. İyi bir duş aldın" diyerek yılan uğurlayan Gülşen, daha sonra mahsur kalan fareyi de kurtardı. Bahçeyi sulamaya geldiğini belirten çiftçi İbrahim Gülşen, "Havuza geldiğimde bir siyah yılan ile farenin havuza düştüğünü gördüm. Muhtemelen yılan fareyi yemek için kovaladığında olmuş. Bir değnek yardımı ile önce yılanı çıkardım. Yılan gitti, ondan sonra da fareyi alıp kenara bıraktım" dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA