23:09   BAŞKAN VEKILI BEŞIKÇI’DEN YENI SEZON ÖNCESI AKDENIZ BELEDIYE SPOR’A TAM DESTEK   23:07   TARSUS BELEDİYESİ’NDEN KIRSAL MAHALLELERDE KAPSAMLI YOL ÇALIŞMASI   23:07   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN KURS MERKEZLERİ’NDEN MEZUN OLAN ÖĞRENCİLER BAŞKAN SEÇER’İ ZİYARET ETTİ   23:05   BÜYÜKŞEHİR’İN TENİS KORTLARINDA ZAFER BAYRAMI HEYECANI BAŞLADI   23:05   BÜYÜKŞEHİR’İN TENİS KORTLARINDA ZAFER BAYRAMI HEYECANI BAŞLADI   23:04   BÜYÜKŞEHİR’DEN MEVLİT KANDİLİ’NDE 15 BİN KANDİL SİMİDİ İKRAMI   23:03   16. ‘PMOGENÇ YAZ KAMPI’ BÜYÜKŞEHİR EV SAHİPLİĞİNDE MERSİN’DE BAŞLADI   23:02   TARSUS BELEDİYESİ’NDEN 16 CAMİDE KANDİL SİMİDİ İKRAMI   22:49   TOROSLAR’DAN TÜRKİYE’YE ÖRNEK BİRLİKTELİK   22:47   ZAMANıN ÖTESINDE: MARINA VE DOĞA FOTOĞRAF YARıŞMASı BAŞLADı!  
 
   
 
 

Çocukları serinleten sürpriz!


Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin çocuklara yönelik gelenekselleşen dondurma dağıtımlarında yeni durak Mezitli ilçesinin Fındıkpınarı Mahallesi oldu. ‘Vahap Amcayla Tatlı Günler’ aracını gören çocuklar koşarak geldi, yazın kavurucu sıcağında Tarsus’un meşhur limonlu dondurmasıyla serinledi.

 

Tarih : 18 Ağustos 2024 Pazar 12:06

Haber Merkezi

Yaz aylarının kavurucu sıcağında dağıttığı limonlu dondurma ile çocukları sevindiren Mersin Büyükşehir Belediyesi ‘Vahap Amcayla Tatlı Günler’ ekibi, bu kez de Fındıkpınarı’ndaydı. Mezitli ilçesine bağlı Fındıkpınarı Mahallesi’nde yapılan dondurma dağıtımında, aracı gören çocuklar koşarak geldi. Oyunlarına dondurma ile kısa bir mola veren çocukların yüzü güldü. Sosyal Hizmetler Dairesi bünyesinde; özellikle dezavantajlı ve kırsal mahallelerde yapılan ve geleneksel hale getirilen limonlu dondurma dağıtımı kapsamında ekipler, mahalle mahalle geziyor, çocukların gülümsemesine vesile oluyor. Belirli bir program dahilinde mahallelere giden ekipler, özellikle dezavantajlı mahalleleri seçiyor.

“ÇOCUKLARIMIZI MUTLU GÖRMEK BİZİ DE MUTLU EDİYOR”

Çocukların vazgeçilmezi olan dondurma, ‘Vahap Amcayla Tatlı Günler’ aracıyla Fındıkpınarı’na kadar götürüldü. Mahalle meydanında yapılan dağıtımda hem çocuklar hem de çocuklarına ve torunlarına dondurma almak isteyen yetişkinler aracın etrafını sardı. Dondurmaları eritmeden yiyen çocuklar, hem serinledi hem de yapılan tatlı sürpriz karşısında mutlu oldu. Sosyal Hizmetler Dairesi’nde sosyolog olarak görev yapan Nazire Büyükgürses Karaaslan, ‘Vahap Seçer’le Tatlı Günler’ projesiyle çocukların mutluluğuna vesile olduklarını söyleyerek,  “Çocuklarımızı mutlu etmek adına bugün buradayız. Dondurma ikramımızı gerçekleştirdik. Hepsi çok mutlu oldu. Sıcak yaz aylarında serinleten bir sürpriz oldu. Çocuklarımızı mutlu görmek bizi de çok mutlu etti” dedi. Fındıkpınarı Mahallesi Muhtarı Kenan Dizman, dondurma dağıtımından memnun olduklarını ifade ederek, “Böyle bir etkinliği yaptığınız için sizlere ve Vahap Seçer başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Çocukların sevinci bizim sevincimiz. Çocuklar gayet mutlu oldu” dedi. Dondurma alan çocuklardan Yusuf Çakır, “Dondurma çok güzel, beğendim. Bu hizmeti çok beğendim. İnşallah devamı da gelir” derken, Adnan Yağız Sütçü ise, “Dondurma çok güzel. Ben ilk defa gördüm böyle dağıtım. Dondurmaların tadı hem güzel hem de serin. Bize böyle dondurma verdiğiniz için teşekkür ederiz” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA