18:58   ŞEHIR TIYATROLARı GENEL SANAT YÖNETMENLERINDEN BAŞKAN SEÇER’E ZIYARET   18:55   İL MILLÎ EĞITIM MÜDÜRÜ MUHAMMED ÖZDEMIRCI TARSUS’TA YAPıMı DEVAM EDEN OKULLARDA INCELEMELERDE BULUNDU   18:54   MERSIN ŞEHIR TIYATROSU’NDAN ’27 MART DÜNYA TIYATRO GÜNÜ BILDIRISI’   18:52   TOROSLAR’DA ASFALT BAKıM VE YENILEME ÇALıŞMALARı SÜRÜYOR   18:38   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN ILÇE GENELINDE YOL VE KALDıRıM ÇALıŞMALARı DEVAM EDIYOR   18:36   MERSIN’DE YÜZLERCE ÖĞRENCI SU SEFERBERLIĞI IÇIN BULUŞTU   18:34   AKDENIZ’DE BAHAR TEMIZLIĞI   18:31   CıRBıKLAR MAHALLESI’NDE GÜVENLIK ÖNLEMLERI ARTıRıLDı   18:30   İŞ SAĞLıĞı VE GÜVENLIĞI SEMPOZYUMU TARSUS BELEDIYESI MECLIS SALONU’NDA GERÇEKLEŞTIRILDI   18:27   BAŞKAN TUNCER MAHALLE MUHTARLARıYLA BULUŞTU  
 
   
 
 

Mersin’de sıcak hava bunaltıyor


Mersin’de nem ile birlikte hissedilen sıcaklık 40 dereceyi geçince kentin dört bir yanındaki vatandaşlar, serinlemek için ağaç gölgelerini tercih etti.

 

Tarih : 13 Ağustos 2024 Salı 12:29

Meteorolojiden alınan bilgiye göre Mersin'de hava sıcaklığı 35 dereceye yükseldi ancak, yüksek nemin etkisiyle hissedilen sıcaklık 40 dereceyi geçti. Kentte tatile gitme imkanı bulamayan vatandaşlar ise serinlemek için farkı yöntemlere başvuruyor. Kimileri Atatürk Parkı'ndaki ağaç gölgelerinde serinlerken, kimileri de Pozcu plajında denize girerek serinledi. Sıcak havadan bunalan bir vatandaş ise köpeğiyle birlikte denize girdi. Bingöl’den Mersin’e tatile geldiklerini belirten Tahsin Övün, "Bildiğiniz gibi Mersin çok sıcak. Bu yüzden arkadaşlarımla serinlemek amacıyla sahile geldik ve denize girdik. Bu şekilde biraz olsun ferahladık. Yarın Bingöl'e geri döneceğim ama buraya geldiğime değdi. Mersin genel olarak çok güzel bir şehir. Havası çok sıcak olabilir ama denize girdiğimiz sürece rahatız diyebilirim" şeklinde konuştu. (İha)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA