17:52   TOROSLAR’DA KIRMIZI ALTIN SAFRAN TOPRAKLA BULUŞTU   17:51   GÜLCAN KIŞ: “HAZİNE HER 100 LİRALIK İÇ BORÇ İÇİN 103 LİRA FAİZ ÖDEYECEK”   17:50   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN ÜRETİCİYE AKDENİZ MEYVE SİNEĞİYLE MÜCADELEDE GÜÇLÜ DESTEK   17:49   MERSİN BÜYÜKŞEHİR EVDE SAĞLIK VE BAKIM HİZMETLERİYLE VATANDAŞIN HAYATINA DOKUNUYOR   17:48   MERSİN BÜYÜKŞEHİR GENÇLERİ YAZILIM SEKTÖRÜNE HAZIRLIYOR   23:09   BAŞKAN VEKILI BEŞIKÇI’DEN YENI SEZON ÖNCESI AKDENIZ BELEDIYE SPOR’A TAM DESTEK   23:07   TARSUS BELEDİYESİ’NDEN KIRSAL MAHALLELERDE KAPSAMLI YOL ÇALIŞMASI   23:07   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN KURS MERKEZLERİ’NDEN MEZUN OLAN ÖĞRENCİLER BAŞKAN SEÇER’İ ZİYARET ETTİ   23:05   BÜYÜKŞEHİR’İN TENİS KORTLARINDA ZAFER BAYRAMI HEYECANI BAŞLADI   23:05   BÜYÜKŞEHİR’İN TENİS KORTLARINDA ZAFER BAYRAMI HEYECANI BAŞLADI  
 
   
 
 

Tarsus’un güzelliklerinde sporun tadını çıkardılar


Tarsus Belediyesi’nin “Doğada Sağlık Var” projesi kapsamında düzenlenen etkinlikte, kadınlar Tarsus’un doğa harikası Karageçit’te hem spor yaptı, hem de uzmanlardan eğitimler aldı. Tarsus Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ve Sağlık İşleri Müdürlüğü iş birliği koordinesinde kadınlara doğa ile iç içe bir etkinlik deneyimi sunuldu. Katılımcılar, doğanın huzur verici atmosferinde bedensel aktivite yaparak enerjilerini tazeledi ve dinlenme fırsatı buldu.

 

Tarih : 9 Ağustos 2024 Cuma 10:47

Haber Merkezi

Etkinliğe Tarsus'un farklı mahallelerinden katılan kadınlar, uzman doktor ve spor eğitmenlerinin rehberliğinde sağlık ve spor konularında bilinçlendirildi. Spor aktivitelerinin önemine dikkat çekilen etkinlikte, kadın hastalıkları hakkında erken teşhisin önemi vurgulandı. Kadınlar, doktorlara birebir sorunlarını ileterek merak ettikleri konularda bilgi aldılar.

“HEM SOSYALLEŞTİRİYORUZ HEM DE EĞİTİMLER VERİYORUZ”

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Derya Akşanlı yapılan etkinlikten bahsederek, “ Belediye Başkanımız Ali Boltaç, kadınların her zaman bir adım önde olmasını ve bu yönde atımlar atmamızı istiyor. Bugün kadınları doğada hem sosyalleştiriyoruz hem de eğitimler veriyoruz. Spor aktivitelerinin ne kadar önemli olduğundan bahsediyoruz.” ifadelerini kullandı. Etkinlikten keyif aldığını kaydeden bir katılımcı “Ortam çok güzel, ben ev hanımıyım. Başkanımız sayesinde ilk defa böyle etkinliklere katılıyorum. İnşallah daha güzel etkinlikler göreceğiz.” şeklinde ifade etti. Faydalı bir etkinlik geçirdiklerini ifade eden bir diğer katılımcı “Bu etkinlikten dolayı başkanımıza çok teşekkür ederiz. Onun sayesinde çok güzel vakit geçirdik. Böyle etkinliklere katılmayı seviyoruz. Bu yüzden etkinliklerin devamını diliyoruz.” dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA