23:13   TOROSLAR’DA ÇÖZÜM MERKEZI ILE VATANDAŞ ODAKLı HIZMET   23:10   MERSIN’DE HEDEF %50’NIN ÜZERINDE KALıCı ISTIHDAM VE KATMA DEĞERLI BÜYÜME   23:07   “KISS ME KATE”I SANATSEVERLERLE BULUŞUYOR   23:06   MERSIN BÜYÜKŞEHIR VE MERSINDEN KADıN KOOPERATIFI TEKSTIL ATıKLARıNı YENIDEN DÖNÜŞTÜRÜYOR   21:20   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, AFETLERE DIRENÇLI MERSIN IÇIN ÇALıŞTAY DÜZENLEDI   21:18   MERSIN ŞEHIR TIYATROSU ILE SAHNE ıŞıKLARı MERSIN’DE YANDı   21:14   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN ÇOCUK KAMPÜSLERINDE BAHAR COŞKUSU YAŞANDı   21:11   YENIŞEHIR’IN ARAÇ FILOSU GÜÇLENIYOR   21:05   YENIŞEHIR’DE SANAT VE FARKıNDALıK BIR ARADA   21:01   MERSIN BÜYÜKŞEHIR ATıK YÖNETIMINDE ÖNCÜ OLMAYı SÜRDÜRÜYOR  
 
   
 
 

Tarsus’ta tarihi geçmiş 6 bin 325 ürüne el konuldu


Mersin Tarsus Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bir ayda yaptıkları denetimlerde, son kullanma tarihi geçmiş 6 bin 325 ürüne el koydu.

 

Tarih : 1 Ağustos 2024 Perşembe 12:56

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Temmuz ayı boyunca gerçekleştirdikleri kapsamlı denetimlerle halk sağlığını tehdit eden ürünlere karşı etkin mücadele yürüttü. Denetimler sırasında son kullanma tarihi geçmiş toplam 6 bin 325 ürün ele geçirilerek, imha edildi. Denetimlerin devam edeceğini belirten zabıta ekipleri, halkın güvenliği için her türlü önlemi alacaklarını kaydetti. Halk sağlığını tehdit eden unsurlara karşı gerçekleştirdikleri denetimlerin süreceğini belirten Belediye Başkanı Ali Boltaç, bu tür ürünleri piyasadan çekmek için çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceklerini ifade etti. Ayrıca sağlıklı bir Tarsus için mücadelelerinin de devam edeceğini vurgulayan Boltaç, vatandaşların da bu konuda duyarlı olmalarını ve şüpheli durumları belediyeye bildirmelerini istedi. (Haber Merkezi)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA