12:27   MERSIN’DE ÇOCUK KAMPÜSLERI 29 EKIM COŞKUSUNDA TEK YÜREK OLDU   12:03   MERSIN’DE TARıM IŞÇILERINI TAŞıYAN MIDIBÜS OTOMOBILLE ÇARPıŞTı: 3 ÖLÜ, 12 YARALı   10:10   MERSIN’DE ’BAYRAK YÜRÜYÜŞÜ’ DÜZENLENDI   10:09   MERSIN’DE INCIR SEZONU SONA ERDI, ÜRETICISININ YÜZÜ GÜLDÜ   10:08   ÖĞRENCILER, CUMHURIYET COŞKUSUNU BAŞKAN SEÇER’LE PAYLAŞTı   10:07   ŞEHIT EMNIYET MÜDÜRÜ ALTUĞ VERDI’NIN BABASı MERSIN’DE TOPRAĞA VERILDI   13:32   MERSIN’DE SON BIR HAFTADA 577 UYUŞTURUCU ŞÜPHELISI YAKALANDı   12:43   MERSIN’DE AKUSTIK SAHNE KONSERLERI GENÇLERIN ILGISINI ÇEKIYOR   12:42   ŞENER: "ŞEHIT AILELERI VE GAZILER, MILLETIMIZIN EN KıYMETLI EMANETIDIR"   12:41   MERSIN’DE EMEKLI KADıNLARA MEME KANSERI FARKıNDALıK EĞITIMI  
 
   
 
 

Akdeniz’de asfalt sorunu kalmayacak!


Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin; Camili, Esenli, Hebilli ve Iğdır mahallelerini birbirine bağlayan yolda gerçekleşen düzenleme ve yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen Akdeniz Belediye Eş Başkanı Sarıyıldız; “Akdeniz’de asfalt sorunu yaşayan tek mahalle kalmayacak. 2024 yılı içinde kırsal bölgelerdeki tüm yollarımızı toplam 26 bin 535 metre sathi kaplama ile donatacağız” dedi.

 

Tarih : 14 Haziran 2024 Cuma 11:52

Haber Merkezi

Fen işleri müdürlüğü ekiplerinden, bölgedeki çalışmalar hakkında bilgi alan Eş Başkan Hoşyar Sarıyıldız, Akdeniz’de tüm mahallelere eşit hizmet sunacaklarının altını çizdi. Beş yılın sonunda ilçenin bütün sorunlarının çözüme kavuştuğu bir yönetime imza atacaklarını söyleyen Sarıyıldız; “Şu an bulunduğumuz bölgenin yollarının yenilenmeye ihtiyacı vardı. Çünkü artık kullanılabilir durumda değildi. Traktörler bile bu yollardan güçlükle geçebiliyordu. Biz de bu kapsamda başkan yardımcılarımız ve meclis üyelerimiz ile birlikte alana gelip inceleme ve çalışmalara başladık. Burada bölgenin en işlek caddesinde, 3 mahalleyi birbirine bağlayan yolda tadilata başladık. Emekçi arkadaşlarımız da bu konuda gerekli hassasiyeti gösteriyor. Bu sayede başta üreticiler olmak üzere bölgede yaşayan insanlarımızın sorunu çözüme kavuşmuş olacak” dedi.

“KÖY YOLLARINDA 26 BİN 500 METRE SATHİ KAPLAMA YAPACAĞIZ”

Akdeniz Belediye Eş Başkanı Sarıyıldız; fen işleri ekiplerinin yıl içinde tüm köy yollarında yenileme yapacağını kaydederek; “2024 yılı içinde yapılmasını planladığımız Akdam, Bekirde, Çilek, Civanyaylağı, Esenli, Karacailyas, Homurlu, Kazanlı, Evci, Yakaköy, Puğkaracadağ, Yukarı Burhan ve Demirhisar mahallelerimizde toplamda 26 bin 500 metrelik bir alanda sathi kaplama yapmayı planlıyoruz. Çünkü buradaki yollar artık aşınmış, çukurlaşmış bir halde. Bu yolların hepsini yenileyip kullanıma uygun hale getirerek vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracağız. Öncelikli hedefimiz, Akdeniz’de tüm mahallelerimizin eşit hizmet alması... Böylelikle 5 yılın sonunda Akdeniz’in bütün sorunlarının çözüme kavuştuğu bir yönetime el birliğiyle imza atacağız” ifadelerini kullandı.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!








 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA