22:44   ÖZEL GEREKSINIMLI BIREYLER ‘SOKAK OYUNLARı ŞENLIĞI’ ILE COŞKU DOLU BIR GÜN GEÇIRDI   22:41   MERSIN BÜYÜKŞEHIR ILE ÖĞRENCILER ADANALıOĞLU SAHILINI ATıKLARDAN ARıNDıRDı   22:39   TARSUS BELEDIYESI HIZMET FILOSUNU GÜÇLENDIRDI   21:56   "ULUSLARARASı GELENEKTEN GELECEĞE ANADOLU MOTIFLERI SEMPOZYUMU" AÇıLıŞ PROGRAMı GERÇEKLEŞTIRILDI   21:53   KEMALPAŞA MAHALLESI’NDE SıCAK ASFALT VE PARK YENILEME ÇALıŞMALARı DEVAM EDIYOR   21:52   MERSIN DEVLET OPERA VE BALESI’NDEN CARMINA BURANA   21:44   ÇÖPLÜK KRALı VE İCATÇı SANATSEVERLERLE BULUŞUYOR   21:41   “EMEKLI MAAŞı VE IKRAMIYESIYLE BIR KURBANLıK BILE ALıNAMıYOR”   11:56   TARSUS TSO’DAN GıDA VE TARıM TEKNOLOJILERI ALANıNDA YENI UR-GE ÇALıŞMASı   11:54   19 MAYıS COŞKUSU SPORLA YAŞANACAK  
 
   
 
 

Bayramlıklar yine Büyükşehir’den!


Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Kıyafet Evleri’nde yine bayram sevinci yaşanıyor. Kurban Bayramı’na sayılı günler kala aileler, Kıyafet Evleri’ne gelerek çocuklarının MERCEK atölyelerinde dikilen bayramlık kıyafetlerini seçiyor. Her bayram olduğu gibi bu bayramda da yeni kıyafetlerine ve ayakkabılarına kavuşan çocuklar, Kıyafet Evleri’nden mutlu ayrılıyor.

 

Tarih : 13 Haziran 2024 Perşembe 13:40

Haber Merkezi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi bünyesinde hizmet veren Kıyafet Evleri’nde yine bayram sevinci yaşanıyor. Dar gelirli ailelerin çocukları için kıyafet alabildiği Kıyafet Evleri’nde, Kurban Bayramı öncesi aileler çocuklarına MERCEK atölyelerinde dikilen bayramlık kıyafetlerini seçiyor. bayramlık kıyafetlerini seçiyor. Her bayram olduğu gibi bu bayramda da yeni kıyafetlerine ve ayakkabılarına kavuşan çocuklar, Kıyafet Evleri’nden mutlu ayrılıyor.

ŞİMDİYE KADAR 17 BİN 258 ÇOCUK FAYDALANDI

Sosyal güvencesi olmayan dar gelirli ailelerin 0-12 yaş arası çocukları için yılda 3 kez kıyafet alabildiği Kıyafet Evi’nden şimdiye kadar 17 bin 258 çocuk faydalandı. Mersin Merkez Ulu Çarşı, Tarsus Duatepe Mahallesi ve Silifke’de bulunan Kıyafet Evleri’ne randevu ile giden aileler kısa sürede hizmet alabiliyor. Hem kız hem de erkek çocukları için çeşit çeşit kıyafetlerin ve ayakkabıların yer aldığı Kıyafet Evleri, ihtiyaç sahibi aileleri ve çocuklarının yüzünü güldürmeye devam edecek. Sosyal Hizmet Uzmanı Yasemin Özbek Cilasın, Kıyafet Evi Projesi ile 2020 yılından itibaren dar gelirli vatandaşlara hizmet verdiklerini söyledi. Son olarak açılan Silifke Kıyafet Evi ile birlikte hizmet verdikleri alanı genişlettiklerini kaydeden Cilasın, “0-12 yaş grubu çocuğu olan ve sosyal güvence sahibi olmayan ailelerimize sunduğumuz destekle çocuklar bayram sevincini yine Mersin Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yaşıyor. Ailelerimiz Kıyafet Evlerimizden yılda 3 kere yararlanabiliyor. Aileler Kıyafet Evlerimizi ziyaret ediyor ve mağaza raflarından çocuklarının beğendiği ürünleri teslim alabiliyorlar. Bugüne kadar 17 bin 258 çocuğa kıyafetlerimizi ulaştırdık. Ayrıca MERCEK Meslek Edindirme kursiyerlerin diktiği kıyafetler de çocuklarla buluşuyor” dedi.

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA