Mehmetçik Parkı’nda bakım ve yenileme çalışmaları


“Yüzü gülen, nefes alan Toroslar” hedefiyle kentin gelişimi ve yaşam kalitesinin arttırılması için ilçe genelinde üst yapı çalışmalarını hızlandıran Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, saha çalışmalarını denetledi.

 

Tarih : 24 Mayıs 2024 Cuma 16:57

Haber Merkezi

Başkan Yıldız, Hüseyin Okan Merzeci Mahallesi’ndeki Mehmetçik Parkı’nda, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen bakım, onarım, yenileme ve peyzaj çalışmalarını yerinde inceleyerek, teknik müdürlerden bilgiler aldı. Park alanı ve çevresinde yabani ot temizliği, çim biçme ve çevre düzenleme çalışmaları yapan çalışma ekibine kolaylıklar dileyen Başkan Yıldız’a Hüseyin Okan Merzeci Mahalle Muhtarı Aziz Filiz de eşlik etti.

“BU ÜLKEYİ SEVİYORSAK; TAŞINA, TOPRAĞINA, İNSANINA SAHİP ÇIKMALIYIZ”

Saha ziyareti sırasında vatandaşlarla selamlaşıp sohbet eden Başkan Yıldız, burada yaptığı açıklamada gerçek yurtseverliğin işini en iyi şekilde yapmaktan geçtiğine dikkat çekerek; “Benim siyasete bakış açım şu Bugüne kadar hamaset sevmedim, bugünden sonra da sevmeyeceğim. Bugüne kadar Toroslar’da sürekli hamaset siyaseti yapıldı. İnsanların milli ve manevi duyguları üzerinden işler yürütüldü. Biz buna karşıyız. Sonuç itibariyle gerçekten yurtsever, gerçekten milliyetçi insan işini en iyi yapan insandır. Hamaset üzerinden, vatanını çok sevdiğini söyleyip, akşama kadar yerli ve milliyim deyip, sabaha kadar da ne kadar yerli ve milli varsa elinden çıkartan bir milliyetçiliği savunmuyorum. Milliyetçilik dediğin şey kendisi gerçekten bu ülkeyi sevmekse eğer, bu ülkenin taşına, toprağına, insanına sahip çıkmak gerekir. Biz bunlara sahip çıktığını söyleyenlerin neler yaptıklarını gördük” dedi.

 “MEMLEKETİMİZ ARTIK ALGILAR DEĞİL, OLGULAR ÜZERİNDEN YÖNETİLECEK”

“Ben, bu manevi ve milli duygular üzerine kimsenin oyunlar oynamaması gerekir diye düşünüyorum” diyen Başkan Yıldız; “Bayrak, devlet, vatan, millet üzerine siyaset yapılmaması gerekir. Üzerine siyaset yapınca bir gün mutlaka siyaset yapanı vurur. Dolayısıyla biz işimizi yapıyoruz. Biz Mehmetçik Parkı’na da bütün parklara da bayrağımıza da sahip çıkacağız. İşte dağ üzerine yapılan bayrağımızın da bakımlarına başladık. Artık hamaset siyasetinin sonuna geldiğini düşünüyorum. Memleketimiz artık algılar değil, olgular üzerinden yönetilecek. Biz de olguları tek tek açığa çıkarmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu. Mehmetçik Parkı’nda; Mehmetçik ve Seyit Onbaşı heykeli, 81 vilayetin Mehmetçiklerinin anıt mezarları ile şehit Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir’in heykeli, oyun grupları, fitness aletleri, Tartan pist, Hüseyin Okan Merzeci Mahalle Muhtarlığı binası yer almaktadır.

 

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA