Tarsus Belediyesi kurs kayıtları başladı


Tarsus Belediyesi, halkın kültür ve sanata olan ilgisini artırmak ve yeteneklerini geliştirmek amacıyla açtığı kurslarına devam ediyor. STEM Merkezi ve Dr. Turgut Erkutlu Bilim Eğitim Sanat ve Kültür Akademisi’nde, çocukların ve gençlerin yeteneklerini geliştirmeleri ve çeşitli alanlarda eğitim almaları amacıyla ücretsiz kurs kayıtları başladı.

 

Tarih : 22 Mayıs 2024 Çarşamba 10:39

Haber Merkezi

Tarsus Belediyesi Kültür ve Sosyal işleri Müdürlüğü tarafından STEM Merkezi ve Dr. Turgut Erkutlu Bilim Eğitim Sanat ve Kültür Akademisi’nde çocukların, gençlerin yeteneklerini geliştirmek ve çeşitli alanlarda kullanabilecekleri eğitimleri sağlanmak adına çalışmaları sürdürülüyor. Stem Merkezi'nde satranç, akıl zeka oyunları ve robotik kodlama kursları, akademide ise resim, İngilizce, bağlama, gitar, piyano, yan flüt, piyano, keman ve ney kursları için kayıtlar alınmaya başlandı. Ayrıca, Tarsus Belediyesi, kültür-sanat ve hobi kurslarının yanı sıra Tarsus Belediyesi Çocuk Korosu ve çocuk ritim grubu için de kayıtları başlattı. Başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar 0324-627-31-81 No’lu numarayı arayarak bilgi, Dr. Turgut Erkutlu Bilim Sanat Eğitim Akademisi’ni ise ziyaret ederek kayıtlarını gerçekleştirebilecek.  Son başvuru tarihi 10 Haziran olup, kursların 24 Haziran tarihinde başlayacağı belirtildi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA