Play-Off’ta 2. Turdayız!


TFF 2. Lig Beyaz Grupta Yeni Mersin İdman Yurdu deplasmanda Bucaspor 1928’i 1-0 mağlup ederek bir üst tura yükseldi ve 1461 Trabzon FK’nın rakibi oldu. Yeni Buca Stadı’ndaki karşılaşmanın tek golünü 86’ncı dakikada konuk ekipten Ferhan attı.

 

Tarih : 10 Mayıs 2024 Cuma 12:06

Necdet TAŞ

TFF 2’nci Lig Beyaz Grup Play-Off 1’inci Tur maçında temsilcimiz Yeni Mersin İdman Yurdu deplasmanda karşılaştığı İzmir Temsilcisi Bucaspor 1928’u 1-0 mağlup ederek, 2. Tura yükseldi. Yeni Buca Stadı’ndaki karşılaşmanın tek golünü 86’ncı dakikada konuk ekipten Ferhan attı. Grubun diğer karşılaşmasında 1461 Trabzon FK, sahasında konuk ettiği Ankaraspor'u 4-1 mağlup ederek, Play-Off 2. Tur'unda temsilcimizin rakibi oldu.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI

Yeni Buca Stadında oynanan karşılaşmaya her iki takım da temkinli başladı. Maçın ilk yarım saatlik zaman diliminde her iki takım da net pozisyon bulamadı. Karşılaşmanın 31. dakikasında ev sahibi Buca gole yaklaştı. Bu dakikada Erhan Çelenk ceza sahasına girdi, sağdan arka direğe yaptığı ortada Mehmet Sak’ın vole vuruşunda meşin yuvarlak az farkla auta çıktı. Maçın 39’uncu dakikasında saha karıştı. Topsuz alanda Bucaspor 1928 kalecisi Korcan ile Burak Bilgen arasında tartışma çıktı. Tartışmaya her iki takımın oyuncuları da katılında araya giren maçın hakemi olayları yatıştırdı. Maçın ilk yarısında gol sesi çıkmadı.

BUCA’YI KONTRA ATAKLARLA YIKTIK

Maçın ikinci yarısı da ilk yarıda olduğu gibi kontrollü başladı. Maçın 59. dakikasında ani gelişen Yeni Mersin İdman Yurdu atağında gol çok yaklaştık. Fuat Bavuk hızla ceza sahasına sağdan girdi, şutunda son anda savunmaya çarpan top Mersin’i mutlak golden etti. Maçın 73. Dakikasında Onur Erdem Beytaş’ın ağlara gönderdiği top, ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayıldı. Buca karşısında kontra ataklarla gol arayan temsilcimiz 77. Dakikada Fuat Bavuk ile gole yaklaştı. Fuat hızla ceza sahasına girdi, şutunda Buca savunmasında Mehmet Erdem çok kritik bir müdahale yaparak topun kaleye gitmesine engel oldu. 78’de Erhan Çelenk’in şutunda top kaleciden döndü. Boşta kalan topu savunma uzaklaştırdı. 86’da konuk ekibin sağ kanattan kullandığı köşe atışında iki Bucalı savunma oyuncusunun arasında Ferhan Evren kafa vuruşuyla topu ağlara yolladı: 0-1. Maçta başka gol olmadı ve 1-0’lık skorla Yeni Mersin İY tur atladı.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA