00:53   BAŞKAN SEÇER, ‘AKDENIZ ULUSLARARASı TEKSTIL FUARı’NıN AÇıLıŞ TÖRENINE KATıLDı   00:49   “BELEDIYELERE EK BÜTÇE VERILMELI”   00:47   AKDENIZ’DEN DÜNYAYA 1,88 MILYAR DOLARLıK GıDA IHRACATı   00:44   BÜYÜKŞEHIR EMEKLI EVLERI EMEKLILERIN IKINCI ADRESI   00:41   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI KENT ORKESTRASı’NDAN YENI YıLıN ILK KONSERI   18:30   AKDENIZ TEKSTIL FUARı MERSIN’DE AÇıLDı   00:45   MERSIN DOB’DAN AŞK, TUTKU VE TRAJEDI: LA BOHÈME OPERASı   00:42   TOROSLAR’DA 2025 YıLıNDA BIN 593 ÇIFT DÜNYA EVINE GIRDI   00:33   BAŞKAN SEÇER NOW TV’DE ‘İLKER KARAGÖZ’LE ÇALAR SAAT’ PROGRAMıNıN CANLı YAYıN KONUĞU OLDU   00:29   AKMİB, ZORLU KÜRESEL ŞARTLARA RAĞMEN LIDERLIĞINI KORUDU  
 
   
 
 

Tebrik çiçekleri yardıma dönüştü


Mersin’de 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonrası Mut Belediye Başkanlığına gönderilen 350 tebrik çiçeği ihtiyaç sahipleri için yardıma dönüştü.

 

Tarih : 17 Nisan 2024 Çarşamba 11:19

Yerel seçimlerin ardından Mut Belediye Başkanlığına seçilen Murat Orhan, kendisine gönderilen tebrik çiçeklerini çöpe atmak yerine satarak gelirini Kızılay ve sokak hayvanları derneğine bağışladı. Belediye başkanlığının bir hizmet kapısı olduğunu vurgulayan Başkan Orhan, "Vatandaşlarımızın özellikle yerel bazda hizmetlerini yapma noktasında çıkmış olduğumuz bu yolda Allah bizleri mahcup etmesin. Vatandaşlarımızın inşallah vermiş oldukları desteklerden dolayı insanlarımızı da mahcup etmeyeceğiz. Bize ister oy versin isterse vermesin 'bizim insanımız' diyerek en iyi şekilde insanlarımızın hizmetini yapmaya çalışacağız. Tabi makama geçtikten sonra değerli hemşehrilerimizin, insanlarımızın, kurumlarımızın hayırlı olsun nezaketlerinden önce göndermiş olduğu çiçekler var. Bu çiçekleri satarak hem Kızılay'a hem de sokak hayvanlarımızla ilgili bir duyarlılık, bir farkındalık oluşturma adına derneğimize bağış yapma kararı aldık. Bu vesileyle ben bütün vatandaşlarımızı en içten dileklerimle, sevgilerimle, saygılarımla kutluyorum" dedi. Başkan Orhan, konuşmanın ardından önce bin liraya 1 çiçek satın aldı. Daha sonra çiçek almak isteyenlere tek tek satışını yaptı. Çiçek satışından elde edilen toplam 70 bin lira ise Kızılay ve sokak hayvanları derneğine teslim edildi. (iha)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA