01:18   TARSUS’TA FESTIVALIN ILK AKŞAMıNDA ÇOCUKLARıN SEVINCINE MELIS FIS DAMGA VURDU   01:16   “KÖYLÜNÜN AĞACıNı KESMEK, ÜRETICININ EKMEĞINI KESMEKTIR”   01:14   TOROSLAR’DA 19 MAYıS DOĞA YÜRÜYÜŞÜ COŞKUYLA YAPıLDı   01:13   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ENGELLERI AŞAN BOCCE TURNUVASı   01:11   GENÇLER 19 MAYıS RUHUYLA TARIHI KILIKYA YOLU’NDA BULUŞTU   22:44   ÖZEL GEREKSINIMLI BIREYLER ‘SOKAK OYUNLARı ŞENLIĞI’ ILE COŞKU DOLU BIR GÜN GEÇIRDI   22:41   MERSIN BÜYÜKŞEHIR ILE ÖĞRENCILER ADANALıOĞLU SAHILINI ATıKLARDAN ARıNDıRDı   22:39   TARSUS BELEDIYESI HIZMET FILOSUNU GÜÇLENDIRDI   21:56   "ULUSLARARASı GELENEKTEN GELECEĞE ANADOLU MOTIFLERI SEMPOZYUMU" AÇıLıŞ PROGRAMı GERÇEKLEŞTIRILDI   21:53   KEMALPAŞA MAHALLESI’NDE SıCAK ASFALT VE PARK YENILEME ÇALıŞMALARı DEVAM EDIYOR  
 
   
 
 

Tour of Mersin’in ikinci etabı tamamlandı


Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenen Tour of Mersin Uluslararası Bisiklet Turu’nun ikinci etabı tamamlandı. Gülnar ilçesindeki Hükümet Konağı önünden start alan ikinci etap, Mezitli ilçesindeki Soli Pompeipolis Antik Kenti önünde son buldu.

 

Tarih : 6 Nisan 2024 Cumartesi 14:19

Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Tour of Mersin Uluslararası Bisiklet Turu’nun ikinci etabı, heyecanlı anlara sahne oldu. İlk gün Anamur ilçesine bağlı Anemurium Antik Kenti’nde start alan Tour of Mersin, ikinci etap olarak belirlenen Gülnar Hükümet Konağı önünden start alarak Mezitli Soli Pompeipolis Antik Kenti önüne kadar devam etti. İlk gün antik kent önünde başlayan mücadelenin ikinci etabı antik kent önünde sona erdi. İkinci etabın startının verilmesinin ardından açıklama yapa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Olcay Tok, "Sporcular yaklaşık 154 kilometrelik en uzun etabı koşacaklar. 30 ülkeden 25 takım ve 171 sporcu var" dedi. Organizasyonun pandemi nedeniyle en son 2019 yılında yapıldığına dikkat çeken Tok, "O zaman katılım 71 kişiydi. Şu anda 171 kişi. Demek ki artık Mersin turnuvaları önemseniyor. Bundan sonra turnuvaları daha da iyi hale getirmeye çalışıyoruz. Sporcular, ilk etabın ardından aldığımız geri dönüşlerde organizasyonu çok beğendiklerini söylediler. Bu da bizim memnun eden bir konu. Bundan sonra daha iyisini yapacağız" diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA